Реклама

👀 Songtradr придбала платформу Bandcamp у Epic Games

Čytaty latynkoju
👀 Songtradr придбала платформу Bandcamp у Epic Games
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Songtradr придбала платформу Bandcamp у Epic Games
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Музична платформа Songtradr придбала Bandcamp у компанії Epic Games.

У Songtradr кажуть, що продовжать керувати Bandcamp «як маркетплейсом і музичною спільнотою», а артисти отримуватимуть «частку доходу, що йде в першу чергу на користь артистів».

Придбання Bandcamp допоможе Songtradr продовжувати розвивати свій набір послуг для артистів. Я сам пристрасний музикант, а артистизм і творчість завжди були в центрі уваги Songtradr. Bandcamp приєднається до команди ветеранів музичної індустрії та артистів, які мають глибокий досвід у ліцензуванні музики, композиції, управлінні правами та дистрибуції.

Пол Вілтшир , генеральний директор Songtradr

Своєю чергою віцепрезидент Epic Games Стів Еллісон зазначив, що Songtradr «поділяє цінності Epic та Bandcamp, які полягають у забезпеченні справедливої винагороди артистам за їхню роботу».

Songtradr також повідомив, що запропонує творцям Bandcamp «можливість і вибір ліцензування їхньої музики для всіх форм медіа». Це дозволить артистам «володіти і контролювати свої музичні права, а також збільшить їхні можливості заробітку від глобальної ліцензійної мережі Songtradr».

Нагадаємо, раніше Epic Games оголосила про реструктуризацію — через падіння прибутків компанія звільнила 900 співробітників, а також повідомила про продаж Bandcamp.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...