Реклама

😁 Мем дня: реакція Селени Гомес на номінацію Кріса Брауна на MTV VMA

Čytaty latynkoju
😁 Мем дня: реакція Селени Гомес на номінацію Кріса Брауна на MTV VMA
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😁 Мем дня: реакція Селени Гомес на номінацію Кріса Брауна на MTV VMA
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Реакція співачки Селени Гомес на номінацію Кріса Брауна на MTV VMA стала вірусною.

На вчорашній церемонії співачка виявилася не надто вражена номінацією Брауна у категорії «Найкращий R&B». На відео, яке потрапило в мережу, видно, як Гомес сумнівається під час оголошення Брауна.

Кількість переглядів на реакцію Гомес тільки в акаунті Pop Base перевищила 11 мільйонів глядачів. Також варто зазначити, що Гомес за вечір отримала нагороду за найкращий афробіт. Браун, однак, не переміг у номінації та поступився співачці SZA.

Нагадаємо, у 2009 році Браун визнав себе винним у нападі на свою колишню дівчину — попзірку Ріанну. Вже у 2021 році Браун також перебував під слідством поліції через ймовірне побиття жінки. Звинувачення згодом скасували через недостатність доказів.

Повертаємося до Гомес: співачка не усю церемонію критикувала зірок. Згідно з її реакцією, виступ Демі Ловато співачці сподобався.

Раніше ми розповідали, що вночі відбулась традиційна щорічна церемонія MTV VMA 2023. Багато артистів представили нові пісні та цікаві виступи — зібрали для вас усе цікаве за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...