Реклама

😍 MTV VMA 2023: усі цікаві виступи цьогорічної церемонії

Čytaty latynkoju
😍 MTV VMA 2023: усі цікаві виступи цьогорічної церемонії
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😍 MTV VMA 2023: усі цікаві виступи цьогорічної церемонії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вночі відбулась традиційна щорічна церемонія MTV VMA 2023. Багато артистів представили нові пісні та цікаві виступи.

Цьогорічна церемонія загалом пройшла під тотальним домінуванням Тейлор Свіфт з її Anti-Hero, яка отримала вісім номінацій та перемогла у кожній з них — детальніше про це ми розповідали ось тут. Перейдемо до виступів.

На церемонії реперка Doja Cat представила три пісні зі свого майбутнього альбому Scarlet. Артистка почала виступ з пісні Attention, а також виконала Paint The Town Red та Demons. Загалом, Doja Cat є однією з найбільш номінованих зірок на цьогорічній церемонії MTV VMA — п’ять номінацій.

Також на сцені з’явилася попзірка Олівія Родріго, виконавши останній сингл Vampire та пісню Get Him Back. Співачка також отримала п’ять номінацій на цьогорічній церемонії.

 

 

На сцені також вперше за десятиліття возз’єднався NSYNC. На початку церемонії музиканти вийшли на сцену, щоб вручити нагороду за пісню року. Трофей дістався Тейлор Свіфт за її сингл Anti-Hero, і зірка присвятила першу частину своєї промови легендарному бойз-бенду.

Також на MTV VMA 2023 виступив гурт Fall Out Boy з новим кавером на пісню Біллі Джоела We Didn’t Start The Fire.

Колумбійська зірка Шакіра також виступила на церемонії з міксом із її найбільших хітів англійською та іспанською мовами. Зокрема, співачка виконала She-Wolf, Te Felicito, Ojos Asi, її куплет із пісні TQC, Whenever, Wherever, Hips Don’t Lie та її недавній хіт Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53. Сет тривав майже 10 хвилин.

Також на сцені з’явилася попспівачка Демі Ловато, яка представила рок-версії деяких своїх хітів. Загалом, Ловато заспівала Heart Attack, Sorry Not Sorry та Cool For The Summer разом з Тейлор Свіфт та Lil Nas X.

Крім того, Cardi B і Megan Thee Stallion возз’єдналися на сцені MTV VMA зі своєю останньою спільною роботою Bongos.

Також із цікавого: на сцені не в повному складі знов об’єдналася легендарна реп-команда Young Money — Lil Wayne та Нікі Мінаж. Загалом, церемонія MTV VMA 2023 завершилася святкуванням 50-річчя хіп-хопу, у якому взяли участь деякі зірки цього жанру за останні п’ять десятиліть.

Спочатку виступили Grandmaster Flash and the Furious Five з треком The Message, а потім мікрофон отримав Doug E. Fresh з The Show. Нікі Мінаж згодом заспівала Itty Bitty Piggy та Red Ruby Da Sleaze. Згодом реперка виконала Truffle Butter 2015 року, у якій вона згадала Lil Wayne — й репер несподівано з’явився на сцені зі своїм хітом A Milli.

Хіп-хоп виступ завершився треками LL Cool J та Run DMC.

Варто зазначити, що Мінаж також виступала на церемонії окремо, виконавши новий трек з майбутнього альбому Pink Friday 2, а також останній сингл Last Time I Saw You.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...