Реклама

🔬 Психологи з університету Арізони будуть вивчати кар’єру Тейлор Свіфт

Čytaty latynkoju
🔬 Психологи з університету Арізони будуть вивчати кар’єру Тейлор Свіфт
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🔬 Психологи з університету Арізони будуть вивчати кар’єру Тейлор Свіфт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Кар’єра співачки Тейлор Свіфт стала предметом нового університетського курсу в університеті Арізони.

Як повідомила аспірантка університету Олександра Вормлі, курс під назвою «Психологія Тейлор Свіфт — поглиблені теми соціальної психології» має на меті проаналізувати, чому психологи можуть навчитися на прикладі кар’єри попзірки.

Курс використовує Тейлор Свіфт як приклад різних явищ — пліток, стосунків, помсти. Це не курс про те, наскільки вона нам подобається чи не подобається — ми хочемо мати можливість дізнатися про психологію.

Олександра Вормлі

Вчена додала, що буде пов’язувати розбір різних альбомів Свіфт з психологією. Як приклад Вормлі наводить альбом Reputation 2017 року.

Шостий альбом Тейлор Reputation - це її повернення після того, як вона зникла з поля зору через конфлікти з Кім Кардашян та Каньє Вестом. Вона мстить їм — та й усьому медіа-ландшафту — випуском неймовірно успішного альбому, а згодом і стадіонним туром.

Олександра Вормлі

За її словами, соціальна психологія навколо кар’єри співачки допоможе дослідити, наприклад, чому люди так полюбляють помсту тощо.

Як зазначає NME, це не перший раз, коли кар’єру Свіфт розбирають вчені. Наприклад, на початку цього року в Стенфордському університеті оголосили про курс, що присвячений твору Свіфт All Too Well (10 Minute Version). Минулого року вивчати співачку також взялися Інститут Клайва Девіса Нью-Йоркського університету та Техаський університет.

Раніше ми розповідали, що під час останнього концерту туру Eras в США співачка анонсувала нову версію свого альбому 1989.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...