Реклама

🎧 Тейлор Свіфт анонсувала перевипуск альбому 1989

Čytaty latynkoju
🎧 Тейлор Свіфт анонсувала перевипуск альбому 1989
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎧 Тейлор Свіфт анонсувала перевипуск альбому 1989
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Під час останнього концерту туру Eras в США співачка Тейлор Свіфт анонсувала нову версію свого альбому 1989.

Свіфт виступала на лос-анджелеському стадіоні SoFi Stadium та зробила паузу, щоб оголосити вихід 1989 (Taylor’s Version). Співачка зазначила, що вона «дуже довго планувала дещо». Одразу після її слів на екранах з’явилася обкладинка нового альбому, на якій був зображений небесно-блакитний фон і усміхнена Свіфт.

Потім Свіфт заспівала New Romantics (єдину пісню з альбому 1989, яку вона ще не виконувала на гастролях). Одразу під час виступу в соцмережах з’явилася інформація про новий альбом.

Сюрприз! 989 (Taylor's Version) вже на шляху до вас. Альбом 1989 змінив моє життя незліченними способами, і я з таким хвилюванням оголошую, що моя версія альбому вийде 27 жовтня.

Тейлор Свіфт

Нагадаємо, 1989 — п’ятий студійний альбом Тейлор Свіфт, який побачив світ 27 жовтня 2014 року. Свого часу критики дуже позитивно відгукнулися про альбом, відзначаючи музичне розмаїття його композицій.

Останнім часом співачка перевипускає «свої версії» своїх альбомів. Раніше цього року Тейлор Свіфт випустила перезаписану версію альбому Speak Now.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...