Реклама

📈 Прослуховування Елтона Джона та Ріка Естлі значно зросли після Glastonbury 2023

Čytaty latynkoju
PA
📈 Прослуховування Елтона Джона та Ріка Естлі значно зросли після Glastonbury 2023
  1. Головна
  2. Музика
  3. 📈 Прослуховування Елтона Джона та Ріка Естлі значно зросли після Glastonbury 2023
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З 23 по 25 червня у Великій Британії відбувся відомий фестиваль музики Glastonbury (Ґластонбері). Після виступів деяких виконавців на стрімінгах значно зросли прослуховування.

Як зазначає NME з посиланням на дані Spotify, прослуховування пісень Елтона Джона зросли на 294% у Великобританії вже за годину після виступу.

Перший виконаний трек Guns N’ Roses, It’s So Easy, збільшив кількість прослуховувань у Великобританії на 300%. Гурт Arctic Monkeys визнали артистами з найбільшою кількістю треків у створених користувачами плейлистах на честь Ґластонбері.

Дебютний виступ Ріка Естлі на Ґластонбері також приніс музиканту стрибок у 294% прослуховувань. Зокрема, шанувальники почали слухати пісню Dance.

Виступ Ріни Саваями збільшив прослуховування артистки на 55% у світі та на 99% у британському регіоні. Лише один її трек STFU отримав 522% росту в стрімінгах Великої Британії та 399% у світі.

Відвідувачі Glastonbury також створювали власні тематичні плейлисти — за останній тиждень з’явилося понад 23 000 плейлистів зі словом Glastonbury у назві. Найпопулярнішими треками у цих плейлистах стали Rocketman Елтона Джона, який потрапив до 7 311 плейлистів, та About Damn Time співачки Lizzo, який був у понад 7 000 плейлистів.

Glastonbury — щорічний музичний фестиваль, що відбувається з 1970 року недалеко від міста Ґластонбері у Великій Британії. Раніше ми розповідали, що виступ Лани Дель Рей на фестивалі перервали у середині сету через комендантську годину.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...