Реклама

😂 Виступ Лани Дель Рей перервали у середині сету через комендантську годину

Čytaty latynkoju
😂 Виступ Лани Дель Рей перервали у середині сету через комендантську годину
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😂 Виступ Лани Дель Рей перервали у середині сету через комендантську годину
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цих вихідних пройшов фестиваль Glastonbury 2023, на якому виступала Лана Дель Рей. Співачка запізнилася на пів години, через що не виконала свій сет до кінця.

Як пише NME, мікрофон зірки відключили посеред виконання пісні White Mustang. Згодом на сцені до співачки підійшов працівник фестивалю. Після короткої розмови, Лана Дель Рей оголосила, що припиняє виступ через те, що незабаром почнеться комендантська година.

Щоб заспокоїти фанатів, співачка акапельно та без мікрофона почала виконувати свій хіт Video Games разом з натовпом. Спустившися зі сцени, Лана Дель Рей почала обіймати фанатів та фотографуватися з ними.

Дель Рей також розповіла, що її зачіска стала причиною того, що вона запізнилася на виступ.

Glastonbury — щорічний музичний фестиваль, що відбувається з 1970 року недалеко від міста Ґластонбері у Великій Британії. Відповідно до правил Glastonbury, музика не може звучати на головних сценах після опівночі. Причина звичайна — навколо місця проведення фестивалю живуть люди. Також варто зазначити, що на фестивалі знаходяться декілька сцен — від великих до маленьких, й комендантська година стосується лише великих. 

Саме через це організатори перервали сет Лани Дель Рей — її хедлайнерський виступ мав завершитися на одній з великих сцен о 23:45, але продовжився більш ніж на 15 хвилин. 

Попри заборону, деяким артистам все ж вдавалося виступати на великих сценах після опівночі. У 2004 році правила порушив Пол Маккартні, у 2009 — Брюс Спрінгстін. Правила також порушила й Бйорк. Усі рази організаторам довелося сплачувати штраф за виконавців. Кажуть, Маккартні повернув 3000 фунтів стерлінгів боргу за штраф. 

Чому Ґластонбері не може переїхати в інше місце, де можна шуміти? Причини дві — історична традиція та ризик не отримати нову ліцензію, кажуть організатори.

Раніше ми розповідали, що батько Лани Дель Рей, Роб Грант, разом з дочкою випустив сингл Lost at Sea.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...