Реклама

💽 На аукціоні продадуть рідкісне перше видання «Білого альбому» The Beatles

Čytaty latynkoju
The Beatles
💽 На аукціоні продадуть рідкісне перше видання «Білого альбому» The Beatles
  1. Головна
  2. Музика
  3. 💽 На аукціоні продадуть рідкісне перше видання «Білого альбому» The Beatles
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Платівка з першого тиражу класичного The White Album гурту The Beatles з’явиться на аукціоні. Торги за лот почнуться з $1200 за копію.

Вініли передали благодійному фонду British Heart Foundation, точніше його філії в Саттоні-Колдфілді. Перший тираж альбому 1968 року вважається особливо рідкісним, оскільки містить друкарську помилку. Таких платівок у світі нараховується лише 10 тис. 

Благодійна організація розмістила лот на eBay, ставки починаються від £999,99 (понад $1200). Шанувальники зможуть подати заявку на участь до вечора 22 травня.

Річард Пальє з British Heart Foundation розповів журналістам, що альбом залишається у «хорошому стані», попри те, що йому понад 50 років.

«Білий альбом», що продавався з чистим білим зображенням, був дев’ятим студійним альбомом гурту та має офіційну назву The Beatles. Фанати вважають цей реліз ледве не найкращим альбомом гурту — White Album містить такі хіти гурту, як Back In the USSR, Blackbird і Helter Skelter.

Раніше ми розповідали, що оскароносний режисер Морган Невілл зніме документальну стрічку про життя Пола Маккартні після розпаду The Beatles.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...