Реклама

🎸 Про життя Пола Маккартні після розпаду The Beatles знімуть фільм

Čytaty latynkoju
teahub.io
🎸 Про життя Пола Маккартні після розпаду The Beatles знімуть фільм
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Про життя Пола Маккартні після розпаду The Beatles знімуть фільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як передає Deadline, оскароносний режисер Морган Невілл зніме документальну стрічку про життя Пола Маккартні після розпаду The Beatles.

Про життя та діяльність музиканта у складі легендарного ліверпульського гурту є багато робіт, однак це буде перша стрічка, яка покаже, як розвивалась його сольна діяльність.

Картина починатиметься з того, як після трагічного випадку гурт The Beatles розпався й решта учасників не знали, як продовжувати займатись творчістю самотужки. Також у фільмі виділять історію про дружину Пола Маккартні — Лінду Маккартні. За словами виконавця, саме вона допомогла йому віднайти його оригінальне звучання.

Будучи одержимим усім, що пов'язано з Маккартні, я завжди відчував, що 1970-ті роки були великою недослідженою частиною його історії. Я в захваті від можливості дослідити й переоцінити цей вирішальний момент в житті та творчості великого артиста

Морган Невілл, режисер

У стрічці покажуть багато архівних файлів — домашні світлини та відео виконавця, які протягом тривалого часу були у його архівах. Також будуть інтервʼю із людьми, які оточували Пола Маккартні в той час.

Робоча назва картини «Людина в бігах» (англ. Man on the Run), однак коли саме можна очікувати на реліз стрічки — наразі точно невідомо.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...