Реклама

🦇 Оззі Осборн краще «дасть поганий концерт, аніж зовсім ніякого»

Čytaty latynkoju
youtube.com
🦇 Оззі Осборн краще «дасть поганий концерт, аніж зовсім ніякого»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🦇 Оззі Осборн краще «дасть поганий концерт, аніж зовсім ніякого»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше цього року Оззі Осборну довелося прийняти болісне рішення — оголосити власний «вихід на пенсію» з гастролей через низку проблем зі здоров’ям, фактично поклавши край півстолітній кар’єрі рок-музиканта.

Проте в новому інтерв’ю журналу Metal Hammer, яке взяли двоє його найбільших шанувальників, Джек Блек і Кайл Гасс з Tenacious D, Оззі розповів, що він сповнений рішучості продовжувати робити рок-н-рол, навіть якщо це доведеться робити в інвалідному візку.

Я маю на увазі, що виступати наживо — це те, заради чого я живу. Мені довелося скасувати свій європейський тур, але я налаштований рішуче. Я повинен давати більше концертів, якщо мені потрібно буде знайти когось, хто буде вивозити на сцену. Я маю на увазі, що ти не можеш піти з цієї гри. Це не робота, це ***дь пристрасть. Я не вмію робити нічого іншого. Сама думка про те, щоб сидіти вдома цілий день... Я дорожній пес, розумієте? Я роблю це вже 55 років. Це найкраще, що коли-небудь траплялося зі мною.

Також Оззі додав, що краще «дасть поганий концерт, аніж зовсім ніякого», адже шанувальникам важливо відчути єднання з улюбленим артистом, попри всі проблеми.

У лютому Осборн розмістив у соціальних мережах повідомлення для шанувальників. У ньому він оголосив, що його гастрольні дні підійшли до кінця і що перенесені дати європейського та британського туру були скасовані. Знаючи Оззі, це справді болісне рішення для музиканта. Можна лише подивитися на відео нижче де Оззі попри всі негаразди дає нам шоу і на якому видно, що це справа всього його життя.

Напередодні ми також повідомляли про офіційний список учасників «Зали слави рок-н-ролу 2023».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...