Реклама

🎤 Виступ Ріанни на Супербоулі-2023 став найпопулярнішим в історії шоу

Čytaty latynkoju
NFL
🎤 Виступ Ріанни на Супербоулі-2023 став найпопулярнішим в історії шоу
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎤 Виступ Ріанни на Супербоулі-2023 став найпопулярнішим в історії шоу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Виступ Ріанни на цьогорічному Super Bowl Halftime Show офіційно став рекордним. Співачка зібрала найбільшу кількість переглядів за усю історію шоу.

Новиною поділився лейбл Ріанни Roc Nation у Twitter. За підрахунками, попзірка зібрала 121,01 млн переглядів на YouTube. Станом на ранок 3 травня співачка має вже 149 млн переглядів.

Таким чином, Ріанна обійшла попередню рекордсменку — Кеті Перрі, яка зібрала 121 млн переглядів завдяки своєму виступу 2015 року. 

Нагадаємо, Ріанна виступила в середині лютого. До шоу на Супербоулі-2023  співачка не виступала п’ять років. Крім того, після свого виступу в перерві Ріанна розповіла ЗМІ, що цього року планує випустити свій довгоочікуваний дев’ятий альбом.

Ріанна не тільки збирає рекорди переглядів — ще й краще продає свою музику завдяки таким шоу. Раніше ми розповідали, що загальні прослуховування музики Ріанни за добу після виступу на Супербоулі-2023 виросли на 640%. Також пропонуємо згадати все, що відомо про виступ зірки на Super Bowl Halftime Show.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...