Реклама

🏅 Популярність Ріанни на музичних стримінгах зросла у понад 6 разів після виступу в перерві «Суперкубку»

Čytaty latynkoju
🏅 Популярність Ріанни на музичних стримінгах зросла у понад 6 разів після виступу в перерві «Суперкубку»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🏅 Популярність Ріанни на музичних стримінгах зросла у понад 6 разів після виступу в перерві «Суперкубку»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вночі понеділка Ріанна вперше за п’ять років вийшла на сцену у перерві фіналу Суперкубку з американського футболу. Виступ зібрав велику аудиторію та схвальні відгуки від глядачів.

Співачка давно не випускала нової музики, крім нещодавнього релізу саундтреку для фільму «Чорна Пантера: Ваканда назавжди». Тим не менш, фанати з радістю почали переслуховувати старі хіти Ріанни, що призвело до вражаючого ефекту.

Загальні прослуховування музики Ріанни за добу після виступу у США виросли на 640%. Окремі пісні отримали стрибок у прослуховуваннях ще вище — так, Bitch Better Have My Money прослухали на 2600% більше, ніж у середньому зазвичай, а Diamonds — на 1400%.

Схожа ситуація — у сервісі Apple Music, який був спонсором виступу, де глобальні прослуховування виросли на 331%. Сервіс розпізнавання пісень Shazam (також належить Apple) відзвітував, що шоу Ріанни перевершило минулорічний виступ Доктора Дре та інших реперів за кількістю розпізнавань. Найбільше намагалися розпізнати пісню We Found Love (feat. Calvin Harris).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...