Реклама

🎸 Postman випустить новий альбом: «Змінилось багато. Змінилось нічого»

Čytaty latynkoju
🎸 Postman випустить новий альбом: «Змінилось багато. Змінилось нічого»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Postman випустить новий альбом: «Змінилось багато. Змінилось нічого»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Український сінгер-сонграйтер Костянтин Почтар, який також відомий як Postman, анонсував вихід нового третього студійного альбому — «Змінилось багато. Змінилось нічого».

Це перший реліз виключно українською з часів дебютного ЕР «Балі і Кораблі». Він складається з восьми пісень, написаних під час пандемії. Одним з треків стане сингл «Антарктида», записаний спільно з українськими полярниками зі станції «Академік Вернадський».

Платівка записувався і зводилась у різних містах і країнах протягом 2021 року, за винятком пісні «1997», що була записана раніше.

Перші 4 пісні альбому зроблені разом з Лесиком Омодадою у студії Шпиталь Рекордс в Тернополі. Лесик також грає у кожній з них на ударних. Ми витратили по одному дню на кожен трек. Часом, я мав готову пісню і навіть якісь аранжування, але у випадку з «Днем велосипеда» ми придумали все на місці, у треку навіть не було слів. Досвід співпраці з Лесиком - це одна з найцікавіших творчих колаборацій у моєму житті. «Кумири» і «Антарктиду» я записував вдома, коли ще жив в Берліні, а останні дві пісні — у студії Lipky Zvukozapys. Їх зводив Вадік Лазарєв, який також записав рояль у «Антарктиді»

Костянтин Почтар

Читайте також: 🎧 Sound of 2022: 10 найперспективніших артистів майбутнього року

Альбом Postman «Змінилось багато. Змінилось нічого» виходить у цю п’ятницю, 10 грудня. Наразі вже можна попередньо додати альбом на стрімінгових сервісах, зробити це можна за посиланням.

Конкурс Na chasi з Enjoy the Wood

Напишіть пост на задану тему та отримайте шанс виграти бестселер Enjoy the Wood ™ — дерев’яну багатошарову мапу світу у розмірі L.

  • Подробиці конкурсу читайте за посиланням.
  • Роботи приймаються до 21 грудня. Успіхів!

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...