Реклама

🎧 Sound of 2022: 10 найперспективніших артистів майбутнього року

BBC оголосили лонгліст номінантів, які змінюватимуть музику у 2022 році.
Čytaty latynkoju
🎧 Sound of 2022: 10 найперспективніших артистів майбутнього року
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎧 Sound of 2022: 10 найперспективніших артистів майбутнього року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
BBC оголосили лонгліст номінантів, які змінюватимуть музику у 2022 році.

Список Sound Of був започаткований у 2003 році з метою розповісти про найбільш перспективних висхідних зірок. Відтоді BBC передбачили успіх Адель, Сему Сміту, HAIM, Years & Years тощо. Переможців Sound of 2022 оголосять 6 січня.

Baby Queen

Якщо любите Charli XCX, Tove Lo, Rina Sawayama

Baby Queen – це провокативний поп, натхненний спостереженнями за ментальним здоров’ям, наркотиками, сприйняттям себе та іншими елементами дорослішання. Наразі у виконавиці є мініальбом Medicine (2020) та мікстейп The Yearbook (2021).

Central Cee

Якщо любите Stormzy, AJ Tracey, Tion Wayne

Central Cee – один з найцікавіших реперів-новачків з Лондону цього року. У своєму звучання він поєднує дрилл та треп з мелодійними, майже джазовими мелодіями. Цього року артист презентував мікстейп. Wild West, який добре стартував у британських чартах.

ENNY

Якщо любите Jorja Smith, Mahalia, Ray BLK

Ще одна реперка у списку. ENNY вірить, що саме Бог звільнив її від роботи у банку й дав можливість розвивати свій талант фристайлерки у кар’єру реперки. Після виходу дебютного синглу у 2020-му, її підписала Jorja Smith. Наразі в артистки менше ніж 10 синглів.

Lola Young

Якщо любите Adele, Joy Crookes, Amy Winehouse

21-річна співачка привертає увагу своїм потужним вокалом, який у пресі порівнюють з голосом Емі Вайнгауз. Lola Young випустила всього кілька синглів, але вже привернула увагу кількох музичних редакторів BBC Radio 1, а також програми Elton John’s Rocket Hour show.

Mimi Webb

Якщо любите Dua Lipa, Becky Hill, Selena Gomez

Перша ТікТоk зірка у переліку: кар’єра Mimi Webb почалася з вірусності її дебютного треку Before I Go в соцмережі. Після цього усі наступні попсингли та мініальбом Seven Shades of Heartbreak очолювали британські чарти.

PinkPantheress

Якщо любите Mura Masa, Charli XCX, Doja Cat

PinkPantheress — британська 20-річна співачка. Схарактеризувати її музику в межах одного жанру складно, адже вона експериментує та міксує між собою бедрум-поп, драм-н-бейс, гараж, брекбіт тощо. У 2021-му в артистки вийшов перший мікстейп.

Priya Ragu

Якщо любите MIA, Kehlani, Jai Paul

Британська артистка, яка поєднує R&B-традицію з локальним фолком тамільського народу з Південної Азії. Звернули увагу на артистку не лише у BBC, а й складачі саундтреку FIFA 21 та редактори Vogue.

Tems

Якщо любите WizKid, Burna Boy, Tiwa Savage

Напевно, найуспішніша наразі артистка з цьогорічного переліку. Tems — нігерійська афробіт артистка, відома передовсім за фітом з WizKid Essence, за який їх номінували на «Ґреммі».

Wet Leg

Якщо любите Arctic Monkeys, The Big Moon, The Magic Gang

Wet Leg – інді-рок гурт, що з’явився цього літа. Їхній дебютний сингл потрапив у саменьке серденько обговорень через численні посилання на культовий фільм Mean Girls. Їхнє потрапляння у цей перелік – дуже впевнена заявка від BBC, зважаючи на те, що гурт поки випустив три сингли й лише планує альбом.

Yard Act

Якщо любите Sleaford Mods, Pulp, The Fall

Щороку у переліку BBC Sound of має з’являтися хоч один традиційний британський рокгурт. Цього року цю функцію виконує Yard Act, чий дебютний альбом вийде вже у січні, й розповість історію вигаданого персонажа, який на шляху подолання фінансових труднощів знаходить собі пригод.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...