Реклама

🤑 Альбом Адель «30» став найпродаванішим у США через 3 дні після релізу

Čytaty latynkoju
🤑 Альбом Адель «30» став найпродаванішим у США через 3 дні після релізу
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤑 Альбом Адель «30» став найпродаванішим у США через 3 дні після релізу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Музичне видання Billboard повідомило, що новий альбом Адель «30» продали у США тиражем понад 500 тисяч копій лише за три дні з моменту релізу платівки. Це робить альбом найпродаванішим у 2021 році.

На другому місці зараз знаходиться Evermore від Тейлор Свіфт з 462 тисячі проданих за тиждень копій.

І це ще не остаточний рекорд «30» від Адель — повні дані про продаж альбому оприлюднять 25 листопада, рівно через тиждень з релізу. Крім того, очікується, що платівка відразу опиниться на першому місці чарту альбомів Billboard 200 4 грудня. Якщо це станеться, то для виконавиці це стане третім альбомом, який дебютував у рейтингу одразу на самому початку. До цього так само було з «21» та «25».

Читайте також: 🎤 У Spotify запустили тексти пісень — де знайти

Про альбом

«30» — це перший повноформатний запис Адель з 2015 року. Вихід цього альбому так чекали, що для виробництва його вінілу довелось відкласти майже усі інші релізи у світі.

Платівка складається з 12 пісень, серед яких є Easy on Me та Hold On, які вийшли раніше. Easy on Me посіла перше місце у хіт-парадах більш ніж 23 країн світу, включаючи Billboard Hot 100 у США та британський UK Singles.

«30» присвячений розлученню Адель. За словами самої співачки цей запис є «страшною мандрівкою в найнеспокійніший період її життя». Також вона зазначає, що альбом допоможе її восьмирічному синові зрозуміти, чому батьки розлучилися.

Альбом Адель доступний на усіх стрімінгових сервісах. Послухати «30» можна за посиланням.

Вінілову платівку можна замовити на сайті співачки. Альбом складатиметься з двох платівок чорного кольору за ціною $39.98.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...