Реклама

💄 П'ять нових треків п'ятниці — 12 листопада

Čytaty latynkoju
💄 П'ять нових треків п'ятниці — 12 листопада
  1. Головна
  2. Музика
  3. 💄 П'ять нових треків п'ятниці — 12 листопада
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сьогодні більшість артистів у нашій добірці — жінки. Не дарма ми днями випустили великий текст про фемінізм, обов’язково почитайте.

💄 Taylor Swift — I Knew You Were Trouble

Одного разу лейбл Тейлор Свіфт не захотів продавати артистці права на її ж пісні, які вона необачно передала компанії, коли ще була молодою та недосвідченою співачкою.

Проте, передані лейблу права стосувалися лише завершених творів, тобто конкретних пісень, а не музики та текстів. Тож пані Свіфт робить хід конем і перезаписує ті самі пісні заново з мінімальними змінами, які б робили нову пісню не точно копією попередньої версії, і називає їх Taylor’s Version. Фанати Тейлор беззаперечно її підтримують у цій ініціативі — у спільноті «свіфті» слухати старі версії, якими володіє лейбл, соромно, адже тоді роялті підуть у кишені злої корпорації.

Таким макаром сьогодні вийшла вже друга знакова платівка Тейлор Свіфт — це нова версія Red, яку вперше ми послухали у далекому 2012 році. Саме з Red артистка свого часу почала свій перехід від кантрі до поп-музики. До речі, Red (Taylor’s Version) мала вийти на тиждень пізніше, але на 19 листопада «час X» собі призначила Адель. І хоча Тейлор Свіфт — теж собі глобальна суперзірка, та з британською поп-королевою сперечатися їй все ще важко (та й приводи не порівняти: новий альбом супроти перевидання). Тож довелося перенести реліз на 12 листопада.

Незабаром у нас на сайті вийде текст про феномен Тейлор Свіфт — як вона стала головною поп-співачкою західного світу, і чому про неї мало що знають в Україні. А ви поки що можете послухати Red (Taylor’s Version) і спробувати відповісти на це питання самі.

 

🎸 Avril Lavigne — Bite Me

Коли Авріл Лавінь побачила, як молоде покоління в особі Олівії Родріґо надихається її суперхітами для створення власних суперхітів, подумала — а чим я гірша? Покликала Тревіса Баркера з Blink-182 і почала воскрешати свою кар’єру.

Гадаємо, саме так все й було, і то на краще. Адже 37-річна Лавінь, здається, ані на хвилину не постарішала (як зовнішньо, так і музично) і все так само дає жару як у старі-добрі часи.

 

🦋 Христина Соловій — Дівчинка «метелики в голові»

Пані Соловій, таке враження, все ще продовжує шукати, що б вона хотіла робити зі своєю музичною кар’єрою, бо попри наявність популярних хітів, все ще не вдається зрозуміти, що вона хоче висловити своєю музикою і ким вона хоче бути.

На цей раз Христина Соловій явно надихається Гейлі Вільямс, яка теж випустила еклектичну платівку, теж трьома частинами. Сьогодні вийшла друга, і там, крім «До краю» (яка вже була випущена раніше), є й інші хороші пісні.

 

🎾 Beyonce — Be Alive

Бейонсе останнім часом рідко з’являється на публіці і ще рідше випускає новий матеріал. Тим ціннішим є новий реліз — головна тема для біографічної драми про Річарда Вільямса, тренера та батька відомих тенисисток Серени та Вінус Вільямс.

 

💃🏻 ROSALÍA feat. The Weeknd — LA FAMA

Іспанська співачка Розалія вже вдруг об’єднується з The Weeknd, але цього разу артист приходить до неї на фіт, а не навпаки. І навіть співає іспанськю.

Бонус

🕺🏻 Silk Sonic — Fly As Me

Бруно Марс та Андерсон Паак ще у 2017 розпочали роботу над спільним проєктом Silk Sonic, який віддає данину олдскульному мотаун-звуку з 60-х. Більше про ті часи можна почитати у другій частині нашої історії сучасної музики.

 

🤖 Chris Lake feat. NPC — A Drug From God

Grimes об’єдналася з Крісом Лейком, щоб створити гурт NPC, який вони описують як «дівочу групу зі штучним інтелектом».

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...