Реклама

☢️ Проєкт «Звуки Чорнобиля» випустив свою колекційну платівку 

Čytaty latynkoju
☢️ Проєкт «Звуки Чорнобиля» випустив свою колекційну платівку 
  1. Головна
  2. Музика
  3. ☢️ Проєкт «Звуки Чорнобиля» випустив свою колекційну платівку 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Проєкт «Звуки Чорнобиля» презентував в Прип’яті колекційну платівку. Вініл має обмежений тираж в 500 примірників.

Платівка світиться у темряві та має обкладинку з доданою реальністю, на якій, за допомогою мобільного застосунку CHRNBL, портрети музикантів оживають та розповідають про написані пісні.

На записі можна почути: GusGus, KAZKA, Bjarki, Dub FX, TELEPOPMUSIK, Сергія Міхалка та Олександра Чемерова, «Вагоновожатые», ATOMIC SIMAO, Стасік та KRUTЬ.

Читайте також: 🎧 Усе, чого хочеться: огляд навушників Logitech G435

В основі кожної композиції проєкту «Звуки Чорнобиля» закладені характерні для Зони відчуження звуки: тріск дозиметра, скрип оглядового колеса, шум рудого лісу, відлуння, гуркіт течії, навіть, звуки з середини Чорнобильської АЕС.

Вартість платівки також символічна — 986 гривень, і як заявив автор проєкту Валерій Коршунов на міжнародному форумі CHRNBL:

Весь прибуток з продажу платівок піде на допомогу ліквідаторам та постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС за допомогою нового сервісу HELP CHORNOBYL. Адже, Звуки Чорнобиля — перш за все соціальний проєкт, створений з метою культурного переосмислення трагедії в минулому й подолання її наслідків у майбутньому. Це сучасне переосмислення відомої катастрофи музикантами, які з різних боків розповідають історії Чорнобильської катастрофи, яка торкнулась мільйонів людей по всьому світу

Разом з платівкою презентували й продовження проєкту. В новому сезоні Sounds of Chоrnobyl. Radiation братимуть участь українські електронні музиканти Woo York, Voin Oruwu, Na Nich, Zavoloka.

Замовити платівку можна на сайті SoundsofChornobyl.com.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...