Реклама

🙃 Grimes планує створити лесбійську комуну на супутнику Юпітера 

Čytaty latynkoju
en.wikipedia.org
🙃 Grimes планує створити лесбійську комуну на супутнику Юпітера 
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🙃 Grimes планує створити лесбійську комуну на супутнику Юпітера 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як повідомила співачка Grimes в інтерв’ю виданню Page Six, вона планує створити «лесбійську комуну в космосі». За її словами, вона хоче реалізувати свою ідею на супутнику Юпітера під назвою Європа.

Співачка особливо підкреслила те, що вона намагатиметься розробити свій проєкт окремо від Ілона Маска, з яким вони нещодавно розійшлись. Щоправда, скоріш за все їй доведеться якось співпрацювати з батьком свого сина на ім’я Æ A-12. Річ в тім, що саме компанія SpaceX, яка належить Маску, уклала контракт про запуск зонду до супутника Юпітера.

А як це вони розійшлись?

Про розрив стосунків пари стало відомо минулого тижня. Як зазначив сам Ілон Маск, він і Grimes «наполовину розійшлися, але вони все ще люблять один одного, часто бачаться і знаходяться в чудових стосунках».

Читайте також: 😎 У Канадському виші з’явиться предмет з творчості Дрейка та The Weeknd

А що там Маск?

А Маск нещодавно знову став найбагатшою людиною світу за версією Forbes. Він і раніше мав цей титул, але згодом втратив його, повернувши звання засновнику Amazon Джеффу Безосу.

За словами Ілона Маска він трошки позловтішався зі свого головного опонента й надіслав Безосу гігантську статую цифри «2» та срібну медаль.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...