Реклама

😎 У Канадському виші з'явиться предмет з творчості Дрейка та The Weeknd

Čytaty latynkoju
unsplash.com
😎 У Канадському виші з'явиться предмет з творчості Дрейка та The Weeknd
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😎 У Канадському виші з'явиться предмет з творчості Дрейка та The Weeknd
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже з зимового семестру, з 22 січня наступного року, у канадському університеті Райерсона з’явиться предмет з творчості Дрейка та The Weeknd, які є уродженцями Торонто. Повна назва предмету звучить як «Деконструкція Дрейка та The Weeknd».

Читайте також: 🥰 «Балдьожні пісеньки»: Sade — Smooth Operator

Автором предмету став професор Далтон Хіггінс, який вже проводив лекції з музики темношкірих у кількох університетах і написав шість книг про це.

Як зазначив сам освітянин, для студентів важливо знати розвиток локальної музичної сцени — як тут усе працює та облаштовано. Також він підкреслив, що багато приділятимуть увагу саме ліриці виконавців:

Люди забувають, що Дрейк — справді чудовий письменник. У своїх римах він використовує різні літературні прийоми, як-от метафори, ямбічний пентаметр, порівняння, тому ми розберемо його лірику та дізнаємося, яким чином він пише тексти

Далтон Хіггінc, професор

Крім того, під час навчання студенти дізнаються біограцію музикантів, їхнє становлення, особливості підприємницької діяльності, розвиток свого мистецтва та вплив на світову культуру сьогодні.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...