Реклама

🎶 В Україні створили платформу для просування артистів

Čytaty latynkoju
🎶 В Україні створили платформу для просування артистів
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎶 В Україні створили платформу для просування артистів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У листопаді 2020-го року Ukrainian Startup Fund оголосив стартапи, які отримали грант на реалізацію своїх ідей. Команда музичної платформи Muscreators увійшла до 5-ки фіналістів та отримала грант у розмірі $25 000 на розробку автоматизованої платформи для просування артистів. Платформа допоможе артистам займатися промоушеном свого музичного контенту, як на локальному музичному ринку, так і по всьому світу.

На початку 2021 року, IT-відділ Muscreators розпочав розробку прототипу платформи, який вже пройшов успішно внутрішні тестування та випробування артистами.

Як зазначила співзасновниця платформи Ольга Білозір, за сім місяців стартап сформував базу з понад 10 000 контактів представників закордонних та українських медіаканалів: ЗМІ, радіо, кураторів плейлистів.

Наша головна мета — створити сервіс для артистів з усього світу, які матимуть можливість просувати свій контент не лише на локальні ринки. На шляху до цієї мети в нас чимало ідей та рішень, як для артистів, так і для медіа, які ми поступово втілюватимемо на платформі. Ми впевненні в тому, що Muscreators допоможе кожному артисту та музичному менеджеру полегшити шлях до просування в маси

Ольга Білозір, СЕО та співзасновниця платформи
Читайте також: 🎸 «Балдьожні пісеньки»: Led Zeppelin — Stairway to Heaven

Розробники звертають увагу артистів на готові шаблони для створення пресрелізу та прес-паку, які отримуватимуть представники радіо й ЗМІ.

Також, одним з головних рішень для просування в Muscreators називають зібрану релевантну базу медіаканалів: ЗМІ, радіо, плейлистів, яка буде поступово доповнюватися на кожному етапі виходу платформи в нових країнах світу.

“Підтримуючи зв’язок з молодими українськими артистами, які не мають власного менеджменту, стали помічати, що у більшість з них немає уявлення того, як потрібно знайомити медіа зі своїм релізом. Наш досвід та комунікація з представниками медіа, дали змогу розробити прості й зрозумілі артисту шаблони, які поетапно допоможуть створити якісні пресс — релізи для відправки ЗМІ, радіо, плейлистам. Це рішення здатне мінімізувати скептичне ставлення медіа до релізу, оскільки неправильний підхід та подача творчості артиста у листуванні, можуть зіпсувати всю пророблену роботу

Ольга Білозір, СЕО та співзасновниця платформи

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...