Реклама

Binance запустила останні активності до халвінгу. Призовий фонд — $500 000

Čytaty latynkoju
Binance запустила останні активності до халвінгу. Призовий фонд — $500 000
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Binance запустила останні активності до халвінгу. Призовий фонд — $500 000
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Біржа Binance до халвінгу біткоїна в квітні запустила 10 активностей з загальним призовим фондом $500 000. Цього тижня стартували останні три активності з винагородами в BTC.

«Хай BTC працюють!» з 0,25% бонусних APR

Треба до 14 квітня підтвердити участь в активності та внести мінімум 0.01 BTC в гнучку програму Simple Earn або більш ніж $10 000 в Dual Investment.

Нові користувачі Simple Earn отримають додаткові 0,25% річних до 14 квітня з максимальною бонусною прибутковістю $200 в BTC.

Користувачі Dual Investment за підписку в еквіваленті більш ніж $10 000 розділять $9000 в BTC.

Спотовий турнір з $120 тис в призовому пулі

Користувачам треба приєднатись до активності до 14 квітня та наторгувати на споті мінімум на $3500 на будь-яких парах з BTC та стейблкоїнами або фіатними валютами. Потім Binance розділить пул між всіма кваліфікованими учасниками.

Ті, хто зайняв перші 5 місць, отримають від 10% до 6% від призового пулу у розмірі до $100 000, а ще 995 учасників розділять решту пулу відповідно до їхніх місць в рейтингу.

Також можна розділити ще $20 000 в ваучерах на BTC за торгівлю 1000SATS, BTC, BCH, ODRI та STX у вибраних спотових парах з обсягом мінімум $50. Єдина умова — в цій акції можуть взяти участь лише ті користувачі, які не торгували на споті мінімум з грудня 2023 року.

Вгадай точний момент халвінгу та отримай місяць майнингу в Binance Pool або VIP+1

Потрібно перейти на Binance Pool та до 5 квітня зробити свій прогноз. Таймер на сторінці дуже приблизний, бо майнери видобувають блоки не рівно раз в 10 хвилин — точний час халвінгу майже неможливо передбачити.

Той, хто найточніше вгадає момент халвінгу, забере всі комісії Binance Pool за майбутній місяць після халвінгу — але лише якщо до цього користувався Binance Pool. Якщо не користувався, то отримає +1 до свого VIP-рівня і відповідну знижку на торгові комісії.

 

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...