Реклама

🔥 Новий ланчпул на Binance: Ether.fi (ETHFI)

Čytaty latynkoju
🔥 Новий ланчпул на Binance: Ether.fi (ETHFI)
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🔥 Новий ланчпул на Binance: Ether.fi (ETHFI)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Криптобіржа Binance сьогодні запустить 49-й проєкт на Binance Launchpool — токен ETHFI. Стейкінг BNB та FDUSD в пулах розпочнеться 14 березня о 02:00 за Києвом.

Що таке Ether.fi (ETHFI)

Ether.fi — протокол ліквідного рестейкінгу, який допомагає максимізувати прибутки зі стейкінгу ETH. Користувач стейкає ETH в Ether.fi і отримує eETH. Протокол автоматично рестейкає ETH в EigenLayer, за рахунок чого збільшує прибуток зі стейкінгу.

ETHFI — governance-токен протоколу. За його допомогою користувачі голосують за оновлення протоколу, зміну комісій та розподілу винагород, чи виділення коштів на інші проєкти.

Загальна емісія ETHFI зафіксована на 1 млрд токенів. Початкова емісія на момент лістингу на Binance становить 11,52% від загальної пропозиції, а на лаунчпулі біржа роздасть 2% від емісії — 20 млн ETHFI.

Як фармити ETHFI на Binance Launchpool

14 березня о 02:00 за Києвом відкриються пули з BNB та FDUSD. Потрібно внести свої активи в ці пули та не забирати їх до до 18 березня.

Щодня Binance буде щогодини розподіляти по 16,666 тис ETHFI між стейкерами BNB та по 4,166 тис ETHFI між стейкерам FDUSD.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...