Реклама

Binance запустила активності до халвінгу BTC з призовим фондом $500 000

Čytaty latynkoju
Binance запустила активності до халвінгу BTC з призовим фондом $500 000
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Binance запустила активності до халвінгу BTC з призовим фондом $500 000
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Біржа Binance до халвінгу біткоїна в квітні запускає активності з загальним призовим фондом $500 000. Три з них вже працюють, а ще шість розблокуються за кілька тижнів — напишемо про них в момент, коли вони стануть доступні.

Щоденне передбачення BTC та щотижневий розіграш Tesla Model Y

До 18 березня заходьте на сторінку акції щоб передбачити ціну BTC на наступний день о 16:00 за Києвом. автор найточнішого передбачення виграє 0,05 BTC — і так щодня до 18 березня.

Також користувачі, які наберуть торгові обсяги до 10 000 USDT на тиждень на будь-яких ф’ючерсних контрактах, отримають квиток на щотижневий розіграш Tesla Model Y. Дві вже розіграли, залишилось ще дві.

Передбачення ціни BTC на момент халвінгу

Потрібно до 15 квітня написати своє передбачення ціни BTC на момент халвінгу в коментарях до поста активності на Binance Square та поділитись коментарем в соцмережах. Той, хто передбачить ціну найточніше, виграє $5000.

Учасники, чиї друзі приєднаються до акції з реферального поста, розділять додатковий пул в $2000.

А якщо ви правильно вгадаєте ціну біткоїна та зробите мінімум 10 угод з будь-якими інструментами до халвінгу, то отримаєте ще $3000.

Convert x Auto-Invest

До 14 квітня обмінюйте активи на Binance Convert щоб розділити призовий пул у розмірі $5000 в BTC. Чим більший обсяг обміну, тим більші винагороди — до $1000 для найактивнішого трейдера.

Також купуйте BTC через Auto-Invest, щоб розділити ще $5000 в BTC — до $1000 для найактивнішого інвестора.

Детальніше про всі акції — на сторінці халвінгу.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...