Реклама

🔥 Челендж з ф’ючерсів на Binance: розігруються 4 Tesla Model Y та 1,4 BTC

Čytaty latynkoju
🔥 Челендж з ф’ючерсів на Binance: розігруються 4 Tesla Model Y та 1,4 BTC
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🔥 Челендж з ф’ючерсів на Binance: розігруються 4 Tesla Model Y та 1,4 BTC
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Біржа Binance оголосила челендж для тих, хто любить прогнозувати зміну ціни BTC та торгувати ф’ючерсами. Призовий фонд — 1,4 BTC (~$73 тис на момент публікації), чотири авто Tesla Model Y та інші ексклюзивні винагороди.

В челендж входить дві активності:

Щоденний прогноз BTC. Треба залогінитись на Binance, потім перейти на сторінку промоакції та спрогнозувати ціну BTCUSDT наступного дня о 16:00 за Києвом. Учасник, який дасть найточніший прогноз, отримає 0,05 BTC. Загалом 28 переможців і 1,4 BTC в призах.

Щотижневий челендж Tesla. Треба приєднатись до акції та виконувати щотижневі завдання. Наприклад цього тижня треба здійснити першу ф’ючерсну угоду, набрати обсяг 10 000 USDT на ф’ючерсах та запросити одного друга, щоб він здійснив ф’ючерсну угоду.

За завдання учасники отримують золоті білети, які беруть участь у щотижневому розіграші. Один щасливчик отримає гроші на покупку Tesla Model Y, ще 1000 переможців отримають по 5 USDT — і так щотижня.

Акція триватиме до 17 березня 2024 року.

Детальніше — на сторінці челенджа.

 

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...