Реклама

😺 Binance запустила маркетплейс Inscriptions для токенів BRC-20

Čytaty latynkoju
😺 Binance запустила маркетплейс Inscriptions для токенів BRC-20
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😺 Binance запустила маркетплейс Inscriptions для токенів BRC-20
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Біржа Binance запустила Inscriptions Marketplace у своєму Web3 гаманці. На ньому торгуються ті самі токени BRC-20, які викликали хайп весною 2023 року.

BRC-20 — це новий стандарт токенів в мережі біткоїна. Розробники винесли необхідні функції в оффчейн і таким способом обійшли відсутність повної за Тюрінгом віртуальної машини. Ці токени працюють без смарт-контрактів і відповідно з меншими транзакційними комісіями, ніж ERC-20 чи ERC-721. По суті це мінімальні частинки BTC — сатоші або sats — в які «вписується» додаткова інформація, наприклад опис токенів чи зображення. А оскільки вони працюють

BRC-20 — не NFT, а звичайні взаємозамінні токени на кшталт USDT чи LINK. Хоча на даному етапі Inscriptions Marketplace їх всіх можна вважати мемкоїнами.

Щоб почати користуватись Inscriptions Marketplace, потрібно:

1) Оновити застосунок Binance.
2) Відкрити Binance Web3 Wallet, наприклад через пошук в застосунку.
3) Створити та забекапити Web3 Wallet, якщо користуєтесь ним вперше.

Далі треба апгрейднути гаманець для підтримки BRC-20 — для цього треба натиснути сповіщення зверху в інтерфейсі Web3 Wallet.

Після апгрейду за інструкцією натиснути на кнопку Trade now в анонсі маркетплейса в інтерфейсі гаманця.

Далі можна торгувати, випускати власні BRC-20 чи передавати токени іншим користувачам. Деякі BRC-20 за день зростають на 30% і більше — можна спробувати на цьому заробити.

 

Більше про маркетплейс можна дізнатись у блозі Binance.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...