Реклама

💰 Hold & Earn на Binance: $2 млн в інвестиційних продуктах до халвінгу біткоїна

Čytaty latynkoju
💰 Hold & Earn на Binance: $2 млн в інвестиційних продуктах до халвінгу біткоїна
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💰 Hold & Earn на Binance: $2 млн в інвестиційних продуктах до халвінгу біткоїна
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Біржа Binance запустила акцію Hold & Earn для користувачів, які хочуть заробляти на пасивних інвестиціях з найвигіднішими умовами. Всі пропозиції будуть діяти аж до халвінга біткоїна в квітні 2024 року.

Фіксовані продукти на FET — при стейкінгу токена Fetch.ai (FET,  $0,7) на період до 120 днів користувачі отримують підвищену дохідність — від 4,9% до 13,9% річних. Найбільшу дохідність можна отримати при блокуванні суми до 2000 FET ($1400) на 120 днів.

Стейкінг ETH — користувачі, які до 31 грудня внесуть в стейкінг мінімум 0,1 ETH отримають 1 CYBER ($6,09), а ті що внесуть від 1 ETH і більше — по 5 CYBER. 5 користувачів, які застейкають більш ніж 5 ETH отримають винагороди в USDT на покупку iPhone 15 (128 GB).

Безстрокові продукти на AVA — при стейкінгу AVA з блокуванням токенів до 28 лютого 2024 року користувачі отримають додаткові 4% дохідності на весь період стейкінгу.

Позики в PEPE — перші 800 користувачів, які позичать токени вартістю від 30 USDT на Binance Loans з забезпеченням в PEPE отримають підписки на  10 млн PEPE в фіксованому продукті на PEPE  з дохідністю 10% річних.

Фіксовані продукти на RDNT — при стейкінгу Radiant Capital (RDNT) на 120 днів користувачі будуть отримувати підвищену дохідність у розмірі 7,7% річних.

Фіксовані продукти на BNB — при стейкінгу BNB користувачі будуть отримувати додаткові винагороди в токенах Fusionist (ACE) в рамках Binance Launchpool.

Дізнайтесь більше про Hold & Earn на сторінці акції.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...