Реклама

🇺🇦 Binance Pay почала випускати криптокартки в Україні

Čytaty latynkoju
🇺🇦 Binance Pay почала випускати криптокартки в Україні
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🇺🇦 Binance Pay почала випускати криптокартки в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Біржа Binance оголосила про партнерство з фінтех-стартапом CardB, який допоможе їй з випуском криптокарток в Україні.

Головна фіча — картки можна поповнювати через Binance Pay будь-яким активом: BTC, USDT, XRP, DOGE, UNI, та взагалі будь-чим що торгується на Binance. Всього в списку близько 300 монет. Інші емітенти криптокарток зазвичай підтримують лише BTC, ETH та USDT.

Binance та CardB вже написали детальну інструкцію як випустити, поповнити та прив’язати таку картку до Apple Pay та Google Pay.

Для випуску віртуальної картки треба лише пройти верифікацію на Binance та встановити на смартфон застосунок CardB. В ньому потрібно підтвердити номер телефону і електронну пошту.

Потім треба вибрати тариф для випуску картки: Blue, Bronze чи Gold.

Картка Blue випускається та обслуговується безкоштовно і без KYC. Однак максимальна сума поповнення такої картки становить всього $50 на місяць.

Картка Bronze випускається безкоштовно, потребує проходження KYC в застосунку, а максимальна сума все одно маленька — $100 на місяць.

Картка Gold випускається за плату, але до 5 лютого 2024 року діє акція з платою за обслуговування всього $0,99. Потім вартість підписки виросте до $12 за місяць користування. Зате власник може випустити до 5 таких карток одночасно і поповнювати їх на суму до $15 000 в місяць.

Загалом, картки Gold можна використовувати як звичайні платіжні, щоб постійно не користуватись P2P для виводку коштів та оплати великих покупок. Картки Blue та Bronze менш корисні через невеликі ліміти балансів, зате Blue буде зручною для оплати цифрових сервісів та підписок, тим більше що вона повністю безкоштовна і не потребує проходження KYC.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...