Реклама

Binance запустила стейкінг DOCK під 8,31% річних

Čytaty latynkoju
Binance запустила стейкінг DOCK під 8,31% річних
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Binance запустила стейкінг DOCK під 8,31% річних
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Біржа Binance оголосила промо-кампанію для токена DOCK. Біржа збільшить дохідність накопичувальних рахунків DOCK на Simple Earn до 8,31% річних: 1,91% базова + 6,4% бонусна.

Бонусна дохідність буде зараховуватись з 19 жовтня 2023 до 15 квітня 2024 року. При цьому токени будуть одразу начислятись на спотовий гаманець користувача, а не додаватись до балансу на Simple Earn. Максимальна кількість токенів в стейкінгу, для яких буде діяти бонус, становить 65 тис DOCK (~$980) на одного користувача.

Ще є додаткова акція з фіксованими призами в DOCK. 500 користувачів, які внесуть найбільше DOCK в Simple Earn до 8 листопада отримають по ваучеру на 800 DOCK.

Як взяти участь:

  1. Зареєструватись на Binance, якщо не зареєстровані.
  2. Купити DOCK з урахування власного ризик-менеджменту і того, що максимальна сума в стейкінгу з бонусною дохідностю — 65 тис DOCK.
  3. Внести DOCK в Simple Earn.

Далі просто отримувати винагороди на спотовий гаманець.

Що таке DOCK

Dock — це платформа для створення цифрових особистостей, криптографічного підтвердження та верифікації даних.

Крім технологій для верифікації, Dock має власний блокчейн Dock Blockchain для зберігання доказів та токен DOCK для оплати транзакційних комісій і послуг. Зараз DOCK коштує $0.015.

Користувач завантажує документ в застосунок на смартфоні чи локальній машині. Dock генерує відповідний доказ з нульовим розголошенням і прив’язує його до адреси користувача. Таким чином інформація не потрапляє в блокчейн і залишається конфіденційною.

Коли користувач подає цей документ, наприклад для проходження верифікації на біржі, він додає до нього згенерований доказ. Перевірка доказу займає до 10 разів менше часу, ніж інші види автоматизованих перевірок аутентичності документів.

Крім особистих документів, наприклад дипломів, Dock підтримує підтвердження будь-чого важливого: товарних накладних, креслень, контрактів чи нотаток з конференції.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...