Реклама

Binance Labs інвестував в 4 нові проєкти

Čytaty latynkoju
Binance Labs інвестував в 4 нові проєкти
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Binance Labs інвестував в 4 нові проєкти
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Венчурний підрозділ біржі Binance підтримав чотири проєкти, які планують запуск на BNB Chain. Проєкти отримають інвестиції та технічну підтримку в рамках програми Most Valuable Builder.

В що інвестувала Binance:

AltLayer — децентралізований протокол для запуску роллапів з оптимізацією під конкретний застосунок. Протокол автоматизує весь процес і додатково пропонує fraud/zk-proof для покращення безпеки застосунків.

KiloEx — децентралізована біржа безстрокових ф’ючерсів з фокусом на управлінні ризиками та ефективному використанні капіталу. Крім цього, біржа надає можливість внести ліквідність в позиції з нейтральним ризиком, щоб ті не втрачали гроші через непостійні збитки.

Kinza — протокол криптопозик, який фокусується на безпечному зберіганні коштів та максимізації прибутків через тонке підлаштування кредитної ставки під ліквідність. Протокол підтримує просунуте налаштування використання застав для зменшення ризику ліквідації у випадках високої волатильності ринків.

Sleepless AI — штучний інтелект для генерації ігрового контенту та діалогів. Команда планує випустити віртуальних компаньйонів для спілкування у формі NFT, щоб кожен з них був унікальним і зберігав історію розмов лише зі своїм власником.

Незважаючи на ведмежий ринок, Binance Labs продовжує інвестувати в BNB Chain та розвиток інноваційних Web3-рішень.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...