Реклама

Binance запустила генератор NFT на базі ШІ та конкурс з призом 10 BNB

Čytaty latynkoju
Binance запустила генератор NFT на базі ШІ та конкурс з призом 10 BNB
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Binance запустила генератор NFT на базі ШІ та конкурс з призом 10 BNB
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Криптобіржа Binance перезапустила свій NFT-генератор Bixel. Вперше біржа запустила його ще в березні з лімітом в 10 000 згенерованих NFT. Користувачі вичерпали його за дві години. А тепер він доступний для всіх користувачів, які пройшли KYC.

Як згенерувати NFT:

  1. зареєструватись на Binance та пройти KYC.
  2. Перейти на сторінку Bixel.
  3. Ввести запит та натиснути кнопку Створити.

Також можна завантажити селфі, щоб ШІ обробив його за текстовим запитом. А ще можна вибрати фінальний стиль: реалізм, аніме, кіберпанк та інші.

Кожен користувач отримує 10 безкоштовних спроб для генерації 4 зображень. Спроби оновлюються кожної доби.

Якщо зображення сподобалось, його можна одразу змінтити на BNB Chain. Мінтинг коштує 0,008 BNB, приблизно $2. BNB потрібно тримати на спотовому гаманці.

Крім того, Binance оголосила конкурс на кращі роботи з Bixel. При перегляді NFT інших користувачів за них можна проголосувати. 10 серпня Binance подарує творцям десяти найпопулярніших токенів по 1 BNB.

Голоси можна отримати лише одним способом — за реєстрацію друзів за окремим реферальним посиланням. Детальніше у блозі Binance.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...