Реклама

🥇 Новий реферальний челендж на Binance в рамках гранд-турніру з ф’ючерсів

Čytaty latynkoju
🥇 Новий реферальний челендж на Binance в рамках гранд-турніру з ф’ючерсів
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🥇 Новий реферальний челендж на Binance в рамках гранд-турніру з ф’ючерсів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Виконуйте завдання щоб розділити 10 000 USDT у бонусних ваучерах та 1400 лімітованих NFT Cyberworld.

Період проведення: з 03:00 24.05.2023 до 02:59 01.06.2023 (за Києвом)

Протягом кожного дня періоду реферального челенджу (тобто з 03:00 до 02:59 (за Києвом), всі зареєстровані учасники можуть збирати реферальні бали, виконуючи різні завдання, як вказано в таблиці нижче. Учасники, які набирають вісім балів на день, отримають право брати участь у щоденному челенджі, в якому 175 користувачів будуть обрані на основі правил, кожен з який отримає лімітований NFT Cyberworld із Гранд турніру від Binance Futures.

Крім того, за кожен день періоду реферального челенджу, всі користувачі, які наберуть мінімум 15 балів, будуть ранжовані за кількістю реферальних балів, накопичених ними за цей день. Кожен із найактивніших 250 користувачів за день отримає 5 USDT у ф’ючерсних бонусних ваучерах.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Будь ласка, зверніть увагу, що кількість балів челенджу, накопичених кожним користувачем, буде скидатися щодня. Лімітовані NFT Cyberworld із Гранд турніру від Binance Futures представлені у 16 різних типах і 4 рівнях рідкісності: дуже-дуже рідкісний (SSR), дуже рідкісний (SR), рідкісний (R) і звичайний (N).

Умови розподілу призів:

  • Не існує обмежень на бали реферального челенджу, які кожен учасник може накопичувати щодня. Кожен користувач може претендувати на отримання декількох NFT і ф’ючерсних бонусних ваучерів у різні дні в активності А.
  • Користувачі отримуватимуть реферальні бали за реферальні завдання лише після того, як їхні реферали верифікують свої акаунти. Верифікація зазвичай займає декілька днів після подання документів.
  • Розрахунок прибутку від активностей командних і індивідуальних змагань змінюватиметься залежно від того, чи володіє хтось лімітованим NFT Cyberworld із Гранд турніру від Binance Futures, а також від рідкісності наявного NFT. Прибуток від командних і індивідуальних змагань буде помножено на коефіцієнт відповідно до таблиці нижче. Таким чином, це вплине на розрахунки PNL для відповідних видів активності.
  • Якщо користувачі мають більш ніж один NFT Cyberworld із Гранд турніру від Binance Futures, що мають різні рівні рідкісності NFT, Binance буде використовувати коефіцієнт більш рідкісного NFT для розрахунку прибутку в командних і індивідуальних змаганнях.

 

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...