Реклама

День біткоїн-піци: Binance святкує першу покупку за біткоїн

Čytaty latynkoju
День біткоїн-піци: Binance святкує першу покупку за біткоїн
  1. Головна
  2. Крипто
  3. День біткоїн-піци: Binance святкує першу покупку за біткоїн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Щоб відсвяткувати цей важливий день у криптовалютній індустрії та революцію, яку він знаменує, Binance проводить зустрічі спільнот по всьому світу. Починаючи з 21 травня, святкування вже розпочались на батьківщині піци, Неаполі, Італія, і продовжаться у місцевих піцеріях десяти країн, зокрема в Бразилії, Бахрейні, Пакистані, В’єтнамі, Шрі-Ланці, Камбоджі, Уругваї, Мексиці, Аргентині і Новій Зеландії.

До святкування Дня піци у соціальних мережах і застосунку Binance можуть доєднатися всі бажаючі . Учасники, які поділяться своєю тематичною піцою з хештегом #BinancePizza, або виконають завдання, зібравши всі смаки піци в додатку Binance, мають шанс виграти криптовалюту, еквівалентну річному запасу піци.

binance pizza day

Виграй річний запас піци на Binance

Онлайн-святкування відбудеться 22 травня о 15:00. Binance проведе віртуальну зустріч у прямому ефірі за участю CZ, де будуть обговорювати значення Дня біткоїн-піци з відомими творцями Binance Feed. Доєднатися можна за посиланням.

«День біткоїн-піци засвідчує потужність спільноти та зростаюче визнання BTC як частину нашого повсякденного життя. У Binance ми віримо у важливість масового прийняття криптовалюти, і ми прагнемо створювати все більше і більше варіантів її повсякженного використання. Оскільки все більше людей визнають цінність і потенціал блокчейну та криптовалюти, наша спільнота стає сильнішою, і ми продовжуємо будувати нашу галузь» — сказала Хе Йі, співзасновнця та маркетинговий директор Binance.

День біткоїн-піци є ключовою віхою для криптоіндустрії, що вказує на її надзвичайне експоненційне зростання та прокладає шлях для широкого прийняття цифрових валют за останні 13 років. Компанія Binance продовжує рухатися до своєї мети — поширити свободу грошей і вважає, що зростання прийняття криптовалюти створить ще більше можливостей для фінансової свободи. Тому цього року Binance з гордістю святкує цей важливий день разом із своєю потужною спільнотою.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...