Реклама

Відкривайте Crypto Red Packet та отримуйте до 3 USDT: пропозиція від Binance Pay

Čytaty latynkoju
Відкривайте Crypto Red Packet та отримуйте до 3 USDT: пропозиція від Binance Pay
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Відкривайте Crypto Red Packet та отримуйте до 3 USDT: пропозиція від Binance Pay
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Binance Pay оголосила про нову пропозицію, в якій кожен відповідний користувач може отримати безкоштовний Crypto Red Packet, а якщо ви запросите іншого користувача для участі в акції, то зможете отримати додаткові Crypto Red Packet. Кожна винагорода Crypto Red Packet варіюється від 0,01 до 3 USDT, і буде розподілена по черзі.

Щоб взяти участь необхідно натиснути на значок у верхньому правому куті головної сторінки застосунку Binance, щоб отримати доступ до Binance Pay. Потім натисніть  на банер у розділі «Останні пропозиції», і отримайте до 3 USDT у Crypto Red Packet. 

Щоб поділитись цим посиланням з іншими користувачами Binance, які ще не брали участі в акції та отримати додаткові Crypto Red Packet, торкніться «Поділитися, щоб виграти» на сторінці акції, щоб скопіювати своє унікальне посилання-запрошення. Зверніть увагу, що запрошення вважатиметься успішним лише в тому випадку, якщо відповідні запрошені вперше перейдуть за посиланням-запрошенням цієї пропозиції і отримають свій безкоштовний Crypto Red Packet.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Кожен користувач може отримати один безкоштовний Crypto Red Packet протягом періоду акційної пропозиції. Залежно від кількості користувачів, успішно запрошених до цієї акції, кожен користувач може претендувати на декілька Crypto Red Packet за запрошення.

Щоб отримати доступ до Binance Pay, завантажте останню версію застосунку Binance, адже відповідним користувачем вважається верифікований користувач, який успішно зареєстрував акаунт Binance Pay.
Винагороди будуть розподілятися за принципом черги, тож користувачі не зможуть брати участь у цій акції після розподілу всіх винагород. Виграш в Crypto Red Packet буде миттєво зарахований на гаманці користувачів.

Пропозиція буде діяти з 12.05.2023 до 02:59 01.06.2023 за Києвом.

Отримати Crypto Red Packet можна тут:
https://www.binance.com/uk-UA/my/wallet/account/payment/binancepay/sharecryptoboxes

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...