Реклама

⛓️ Binance оголосила про підтримку біткоїн-NFT Ordinals

Čytaty latynkoju
unsplash.com
⛓️ Binance оголосила про підтримку біткоїн-NFT Ordinals
  1. Головна
  2. Крипто
  3. ⛓️ Binance оголосила про підтримку біткоїн-NFT Ordinals
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Маркетплейс Binance NFT анонсував підтримку Bitcoin Ordinals, також відомих як біткоїн-NFT. Цей крок має на меті розширити екосистему платформи та надати більше можливостей колекціонерам та творцям NFT.

Що таке Bitcoin Ordinals та як працюють біткоїн-NFT

Запущені у січні цього року Bitcoin Ordinals дозволяють створювати NFT в мережі Bitcoin, прикріплюючи дані до так званих сатоші. Сатоші, або ж SAT чи S, є найменшою розрахунковою одиницею в мережі Bitcoin. Назва цієї одиниці походить від псевдоніма засновника біткоїна, Сатоші Накамото. SAT використовуються переважно для мікротранзакцій.

І завдяки оновленням SegWit і Taproot, що відбулись у мережі Bitcoin у 2017 та 2021 році відповідно, до кожного сатоші можна додати текст, зображення, відео чи інший вміст — проте з певними обмеженнями. Процес додавання даних до сатоші називають «написом» (inscription).

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Допрацьована технологія протоколу Ordinals дозволяє створювати повноцінні колекції на блокчейні Bitcoin. Всього за три місяці після запуску користувачі зробили понад мільйон написів. Зокрема у лютому кількість біткоїн адрес з ненульовим балансом зросла до нового історичного максимуму у 44 млн.

Що це означає для Binance NFT

Додавання підтримки Bitcoin Ordinals до маркетплейса Binance NFT покращить платформу шляхом збільшення кількості доступних мереж та залучення нових користувачів до створення та торгівлі біткоїн-NFT, вважають представники криптобіржі.

Наразі маркетплейс пропонує торгівлю NFT з BNB Chain, Ethereum і Polygon, і вже згодом планує дозволити користувачам торгувати й NFT з мережі Bitcoin. Представники Binance NFT переконані, що «інноваційні технології та культурне значення біткойна пропонують унікальні можливості для створення NFT», тож саме тому вони вирішили додати підтримку біткоїн-NFT на свою платформу.

Що криптобіржа запропонує користувачам

Користувачі Binance NFT отримали можливість взяти участь у спеціальному заході на честь інтеграції Ordinals. Зареєструвавшись на подію через форму Binance та надавши відгуки у період з 9 по 15 травня, користувачі зможуть отримати ексклюзивні переваги.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

До них входить отримання доступу до каналу Binance NFT в Discord, де публікують оновлення екосистеми, а також забезпечення місця в білому списку для майбутніх ейрдропів та первинних продажів біткоїн-NFT на платформі криптобіржі.

Окрім цього, Binance NFT запропонує підтримку роялті для творців біткоїн-NFT. Це означає, що творці можуть отримувати роялті, коли їхні цифрові активи купуються та продаються на платформі, сприяючи стійкій екосистемі для художників і творців контенту.

Також платформа відкрита до співпраці з якісними NFT-проєктами, орієнтованими на Bitcoin Ordinals — зацікавленим варто звернутися до команди Binance NFT для обговорень потенційного партнерства.

Криптобіржа поки не вказала точних термінів впровадження підтримки біткоїн-NFT: ймовірно, що її варто очікувати протягом або ж після проведення заходу для користувачів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...