Реклама

🤖 Binance представила Sensei — чат-бота на основі штучного інтелекту

Čytaty latynkoju
🤖 Binance представила Sensei — чат-бота на основі штучного інтелекту
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤖 Binance представила Sensei — чат-бота на основі штучного інтелекту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Криптобіржа запустила інструмент на основі штучного інтелекту під назвою Sensei, що став онлайн-помічником на платформі Binance Academy.

Створений на базі ChatGPT, чат-бот Sensei надаватиме користувачам Binance релевантну та зрозумілу інформацію з питань, що стосуються криптосфери. Окрім цього, Sensei натреновано і на базі знань Binance, тож чат-бот зможе пояснювати й питання, пов’язані з криптобіржею, наприклад, описати дорожню карту криптопроєктів з лістингом на Binance та опрацьовувати інші подібні запити.

Криптобіржа назвала Sensei «ідеальним компаньйоном для тих, хто хоче розширити свої знання у сфері блокчейну та криптовалют». Розробники чат-бота додали, що він зможе підтримувати розмову як з початківцями, так і з досвідченими користувачами.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Sensei інтегрували у безплатну навчальну платформу Binance Academy, що пропонує курси різних рівнів на теми блокчейну, криптовалют та Web3.

Випробувати чат-бота можна на сторінці Академії, натиснувши на відповідний значок у правому нижньому куті. Наразі чат-бот доступний лише англійською мовою, проте розробники пообіцяли розширити список доступних мов. Для початку розмови необхідно вказати свою електронну пошту або ж увійти у свій акаунт Binance.

Представники Binance підкреслили, що Sensei передусім є асистентом, що «ефективно отримує відповіді, використовуючи контент з платформи Binance Academy або інших надійних відкритих джерел», тож його не варто використовувати як у ролі інвестиційного радника, так і для формування будь-яких інших конкретних фінансових порад.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...