Реклама

🏫 Binance запустила Криптошколу — безплатний навчальний курс з винагородами та розіграшем призів

Čytaty latynkoju
🏫 Binance запустила Криптошколу — безплатний навчальний курс з винагородами та розіграшем призів
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🏫 Binance запустила Криптошколу — безплатний навчальний курс з винагородами та розіграшем призів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Binance Crypto School, або ж Криптошкола Binance винагороджуватиме учасників за проходження навчальних курсів. Окрім NFT-сертифікату за успішне завершення курсів, користувачі мають змогу отримати й винагороди в USDT за проходження практичних завдань, а також стати учасниками розіграшу техніки Apple.

Що таке Binance Crypto School

Безплатний навчальний курс Криптошколи Binance складається з 6 тематичних курсів і 29 модулів, що покривають теми основ криптовалют, технології блокчейн та децентралізації, а також тем Web3, метавсесвіту, основ криптотрейдингу та стратегій інвестування.

Згідно з анонсом, учасники курсу зможуть дізнатися не лише про базові поняття, але й опанувати тонкощі смартконтрактів, децентралізованих фінансів та можливостей Web3, а також покращити навички аналізу крипторинку та криптоінвестицій, зокрема отримавши поради щодо підходів з інвестування та формування успішного криптопортфеля.

Кожен курс містить відеоурок, текстовий опис, тестові завдання та корисні ресурси для подальшого вивчення. Курси є доступними для всіх охочих — вони не мають жодних обмежень за віком чи рівнем учня.

Паралельно з проходженням курсів, учасникам запропонують виконати декілька практичних занять безпосередньо на криптобіржі. Використання можливостей платформ Binance в рамках проходження практики передбачає отримання винагород у токенах USDT.

Після проходження кожного курсу, учасники матимуть можливість скласти відповідний тематичний тест для перевірки власних знань. Успішне завершення усіх тестів дасть можливість отримати NFT-сертифікат, а також зробить випускника Криптошколи учасником розіграшу iPhone 14 та Airpods.

Як розпочати навчання та отримувати винагороди

Набір у школу відкрито: потрібно перейти на сторінку Криптошколи та увійти у свій акаунт Binance. Нові користувачі можуть зареєструватися за акційним кодом Binance «STUDENTUA». Реєстрація з кодом від криптобіржі дає можливість взяти участь у розіграші призів. Після реєстрації, Binance рекомендує почати з першого курсу «Основи блокчейну».

Як і зазначалося раніше, проходження курсів буде пов’язане і з практичними заняттями, які можна отримати у Центрі Завдань Binance. Серед основних завдань — взаємодія з сервісами Binance, зокрема це проходження процедури KYC, або ж верифікації акаунту, а також практика зі здійснення перших торгових угод.

Виконання практичних завдань принесе винагороду в USDT: перший трейд на суму від $10 та перша транзакція через P2P, а також KYC верифікація акаунту в сумі принесуть 9 USDT, або ж 360₴. Отримати винагороди можна у Центрі Винагород Binance.

Як стати учасником розіграшу iPhone та Airpods

Розіграш розрахований на нових користувачів криптобіржі, котрі не мали облікового запису Binance до запуску Crypto School. Відтак усі випускники Криптошколи, що зареєструвалися на Binance за допомогою коду «STUDENTUA», а також успішно пройшли усі курси та отримали відповідний NFT-сертифікат, автоматично стануть учасниками розіграшу. Серед них Binance розіграє три iPhone 14 та сім пар навушників AirPods.

Головна умова — зареєструватися за допомогою акційного коду «STUDENTUA», а також закінчити курси та отримати NFT-сертифікат про завершення навчання до 23 квітня цього року.

Результати розіграшу будуть опубліковані на сторінках у соціальних мережах Binance Ukraine до 5 травня.

Пов’язані з навчальним курсом винагороди та розіграші будуть діяти до 23 квітня. Курс буде доступний і після завершення акції, проте інших нагород, окрім як можливості отримання NFT-сертифікату за успішне завершення тестів, не передбачатиметься.

Курс Binance Crypto School:
academy.binance.com/uk/courses

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...