Реклама

🛑 Binance заборонила P2P-покупку і продаж доларів та євро на території рф

Čytaty latynkoju
🛑 Binance заборонила P2P-покупку і продаж доларів та євро на території рф
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🛑 Binance заборонила P2P-покупку і продаж доларів та євро на території рф
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Обмеження ввели згідно з новим, десятим пакетом санкцій, прийнятим Євросоюзом. Згідно з ним, Binance обмежила P2P-операції з доларами та євро не лише для громадян країни-агресора, але й для усіх осіб, що знаходяться на її території.

Окрім цього, громадяни країн Євросоюзу не зможуть купувати й продавати рублі через P2P.

При спробі провести транзакцію, криптобіржа запропонує перейти на місцеву валюту, доступну в регіоні користувача. Представники Binance стверджують, що для використання Binance P2P, користувачі можуть обрати лише доступні в регіоні фіатні валюти.


P2P-платформа Binance дозволяє проводити торгівлю peer-to-peer, або ж «від особи до особи» на визначених ними умовами. Саме тому цю та платформи інших криптобірж активно використовували громадяни підсанкційної країни, оскільки інші методи передачі чи обміну криптовалюти та інших коштів суттєво обмежувалися криптокомпаніями.

Зокрема у жовтні Євросоюз заборонив росіянам працювати з європейськими постачальниками криптопослуг. Заборона на взаємодію з криптою з боку країни-агресора означає, що громадяни рф не можуть володіти криптогаманцями та іншими крипторахунками на території ЄС. Європейські криптокомпанії обмежать доступ до своїх послуг, що унеможливить зберігання криптоактивів та відкриття нових рахунків. Обмеження стали частиною восьмого пакета санкцій ЄС.

До санкцій приєдналися і біржі Blockchain.com і Crypto.com — криптоплатформи також припинили співпрацю з росіянами. Компанії надіслали клієнтам з рф листи про те, що вони більше не зможуть використовувати депозитарні та інші послуги криптобірж, тож їхні акаунти заблокують. Пізніше про введення обмежень повідомила Kraken.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...