Реклама

⛓️ Маркетплейс Binance NFT оголосив про підтримку мережі Polygon

Čytaty latynkoju
⛓️ Маркетплейс Binance NFT оголосив про підтримку мережі Polygon
  1. Головна
  2. Крипто
  3. ⛓️ Маркетплейс Binance NFT оголосив про підтримку мережі Polygon
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Список підтримуваних блокчейнів на платформі Binance NFT поповниться мережею Polygon. Представники Binance заявили, що інтеграція Polygon допоможе у «становленні Binance NFT як відкритої екосистеми», що працює з кількома блокчейнами.

Відтак окрім мереж Ethereum та BNB Smart Chain, маркетплейс підтримуватиме й NFT, випущені в мережі Polygon. Інтеграція дасть можливість творцям та користувачам додавати відповідні NFT на платформу для торгівлі в межах криптобіржі.

Торгівля NFT в межах криптобіржі дозволить використовувати для торгів не лише нативний токен мережі, MATIC, але й будь-яку іншу монету з лістингом на Binance. Тримати MATIC на спотовому гаманці потрібно лише для зняття створених на Polygon NFT.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Маркетплейс підтримуватиме лише обрані NFT-колекції ERC-721 в мережі Polygon, проте представники платформи пообіцяли регулярно додавати нові колекції. Також Binance відкрила набір заявок від авторів, котрі можуть надіслати запит на лістинг своїх предметів чи колекцій.

Покриття колекцій регулюється новими правилами Binance NFT: згідно з ними, NFT з щоденним обсягом торгів нижче $1000 будуть видалятися з платформи. Окрім цього, Binance буде періодично переглядати списки NFT і проводити делістинг предметів чи колекцій, що не відповідають стандартам платформи.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...