Реклама

🎓 Діліться враженнями від курсів на Binance Academy та розділіть $2000 у винагородах

Čytaty latynkoju
🎓 Діліться враженнями від курсів на Binance Academy та розділіть $2000 у винагородах
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🎓 Діліться враженнями від курсів на Binance Academy та розділіть $2000 у винагородах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Binance оголосила про запуск нової активності, в період проведення якої криптобіржа винагороджуватиме користувачів платформи Binance Academy за успішне проходження навчальних курсів та формулювання власних вражень від навчального процесу.

Для того, щоб стати учасником активності, потрібно увійти у свій верифікований акаунт Binance, та перейти на платформу Binance Academy. Активність передбачає проходження шести курсів для початківців Академії Binance та успішне завершення фінальних тестів.

  • Курси торкаються тем основ блокчейну та криптовалюти, а також пояснюють роль та призначення децентралізації, Web3, метавсесвіту. Окрім цього, курси дають можливість здобути чи покращити фундаментальні знання про трейдинг та інвестиційні стратегії.
  • В середньому, кожен курс розрахований на 17-25 хвилин часу. Фактом доказу навчання та успішного завершення курсів стане особистий NFT-сертифікат.

Завершивши навчання, потрібно поділитися своїм досвідом проходження курсів на Binance Academy. Для цього потрібен публічний акаунт у твіттері: напишіть твіт зі своїми враженнями, використавши хештеги #BinanceAcademy та #AcademyCourses.

Фінальним кроком, передбаченим умовами активності стане заповнення форми за посиланням Binance, у якій потрібно буде оцінити платформу Binance Academy та вказати дані для отримання можливої винагороди.

Серед учасників активності, що виконають усі три перелічені вище вимоги, Binance обере 200 користувачів «з найбільш конструктивними відгуками», залишеними у твіттері та у формі, та порівну розділить між такими учасниками $2000 у токенах USDT.

Винагороди розподілять протягом 15 днів після завершення активності.

Активність триває з 7 по 31 березня.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...