Реклама

🤝 Особлива вітальна програма з бонусами для досвідчених мерчантів: пропозиція від Binance P2P

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤝 Особлива вітальна програма з бонусами для досвідчених мерчантів: пропозиція від Binance P2P
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤝 Особлива вітальна програма з бонусами для досвідчених мерчантів: пропозиція від Binance P2P
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Binance пропонує спеціальну програму для досвідчених P2P-мерчантів, що перейдуть на платформу Binance P2P: згідно з нею, мерчанти зможуть отримати знижки й інші ексклюзивні бонуси для розміщення та проведення угод.

Серед основних умов — автоматична реєстрація у VIP-програмі P2P-мерчантів Binance, учасники якої зможуть отримати знижку до 50% від базової ставки комісії на всіх фіатних ринках, що підтримуються платформою. P2P-мерчанти Binance також отримають значки верифікації та розширені торгові інструменти, а також ексклюзивну клієнтську підтримку та інші переваги.

Для того, щоб взяти участь у вітальній програмі, потрібно заповнити форму за посиланням Binance. Представники криптобіржі розглянуть усі заявки, і за умови відповідності вимог програми, зв’яжуться з відповідними користувачами протягом кількох днів.

Також Binance попросить надати статистичні дані свого P2P-акаунту на іншій платформі у формі відеозапису. У ньому має міститися інформація про те, що акаунт на сторонній платформі дійсно торгує понад 6 місяців, отримавши при цьому щонайменше 100 позитивних відгуків від контрагентів та досягнувши загального обсягу торгівлі на суму не менше ніж 20 BTC в еквіваленті з моменту створення акаунту.

Для участі, звісно ж, потрібен і верифікований акаунт Binance, що досяг чистого обсягу торгівлі як мінімум у $20 тис. в еквіваленті на платформі Binance P2P протягом періоду проведення акції.

Чистий обсяг торгівлі розраховується за наступною формулою:

Чистий обсяг торгівлі = Загальна сума P2P-купівель за вказаний період – Загальна сума P2P-продажів за вказаний період

Акція триває з 21 лютого до 12:00 21 березня за київським часом.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...