Реклама

💝 Здійсніть свою першу угоду на Binance P2P та розділіть $8000 у винагородах

Čytaty latynkoju
💝 Здійсніть свою першу угоду на Binance P2P та розділіть $8000 у винагородах
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💝 Здійсніть свою першу угоду на Binance P2P та розділіть $8000 у винагородах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На честь святкування Дня святого Валентина, Binance P2P винагороджуватиме як мейкерів платформи, так і користувачів, що здійснюватимуть на ній свої перші угоди. Відповідні користувачі розділять фонд винагород у розмірі $8000 в USDT.

Винагороди для мейкерів

Протягом періоду проведення святкової акції, перші 300 мейкерів, що розмістять на Binance P2P своє перше оголошення, отримають 10 USDT винагороди.

Для участі необхідно підтвердити участь в акції на сторінці акційної пропозиції, та розмістити на платформі своє перше оголошення у ролі мейкера. Щоб отримати винагороду, потрібно завершити угоди щонайменше з трьома унікальними контрагентами, а також досягнути загального рівня виконання замовлень не менше 95% та мінімального загального обсягу торгів як мінімум на $1000 до кінця періоду акції.

Винагороди для користувачів

Перші 1000 користувачів, що завершать свою першу угоду на Binance P2P, отримають 5 USDT.

Право на винагороду матимуть лише користувачі які ніколи раніше не здійснювали угод на Binance P2P до початку акції. Для участі необхідно підтвердити участь в акції на сторінці акційної пропозиції, та завершити свою першу угоду з покупки чи продажу на щонайменше $30 в еквіваленті.


Винагороди для обох категорій учасників розподілять протягом трьох тижнів після закінчення акції.

Кожен відповідний учасник акції має змогу отримати лише одну винагороду — або за перше оголошення мейкера, або за першу угоду на платформі враховуючи всі відповідні умови цих двох пропозицій.

Акція триває з 12:00 14 по 12:00 28 лютого за київським часом.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...