Реклама

📈 Проходьте тест та отримуйте безплатний план автоматичного інвестування від Binance

Čytaty latynkoju
📈 Проходьте тест та отримуйте безплатний план автоматичного інвестування від Binance
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📈 Проходьте тест та отримуйте безплатний план автоматичного інвестування від Binance
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нова акція від Binance передбачає отримання безплатного плану автоматичного інвестування з прив’язкою до індексу на п’ять місяців.

Для його отримання потрібно ознайомитися з матеріалами на тему інвестиційних стратегій, зокрема дізнатись більше про усереднення доларової вартості (DCA), автоматичне інвестування і план з прив’язкою до індексу, після чого необхідно успішно завершити відповідний тест.

Почати ознайомлення можна на сторінці акції:
https://www.binance.com/en/activity/marketing-campaign

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

  • Увійдіть у свій обліковий запис на Binance, і натисніть «Розпочати тест»;
  • Ознайомтеся з доступними ресурсами про усереднення доларової вартості, автоматичне інвестування та плани з прив’язкою до індексу;
  • Дайте правильні відповіді на всі питання тесту.

Припустилися помилок? Тест можна буде пройти ще раз.

Право на винагороду, а саме на безплатний план автоматичного інвестування матимуть лише нові користувачі автоматичного інвестування Binance.

Тож у випадку успішного завершення тесту, такі користувачі отримуватимуть щомісячний план автоматичного інвестування з прив’язкою до індексу, вартістю 0.1 BUSD на місяць на п’ять місяців. Це заохочення загальною вартістю 0.5 BUSD буде поділено на п’ять місяців на купівлю найбільших 10 криптовалют за ринковою капіталізацією на CoinMarketCap через щомісячний план автоматичного інвестування з прив’язкою до індексу — або ж 0.1 BUSD за один платіж.

Безплатний щомісячний план автоматичного інвестування з прив’язкою до індексу функціонує як пробний план, який дозволяє користувачам випробувати різні функції автоматичного інвестування, зокрема щомісячні плани автоматичного інвестування чи відстеження портфеля без будь-яких витрат протягом перших п’яти місяців.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Зауважте, що до кінця п’ятимісячного періоду змінювати, скасовувати чи призупиняти акційний щомісячний план не вийде — проте його можна продовжити використовувати після закінчення цього періоду.

Винагорода обмежена: отримати свій щомісячний план зможуть 10 тис. користувачів. Винагороди автоматично розподілять до 10 березня цього року.

Акція триває до 12:00 17 лютого за київським часом.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...