Реклама

🚀 Venom Foundation відкриває фонд у розмірі $1 млрд для Web3 і блокчейну

Čytaty latynkoju
🚀 Venom Foundation відкриває фонд у розмірі $1 млрд для Web3 і блокчейну
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🚀 Venom Foundation відкриває фонд у розмірі $1 млрд для Web3 і блокчейну
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Блокчейн-платформа Venom Foundation та Iceberg Capital оголосили про виділення $1 млрд на фінансування Web3 і блокчейн-компаній, повідомляє Cointelegraph.

Venom Ventures Fund збирається інвестувати у протоколи та децентралізовані програми Web3 (DApps), орієнтовані на платежі, управління активами, децентралізовані фінанси (DeFi) та продукти GameFi.

Фонд — це партнерство між Venom Foundation та компанією з керування інвестиціями Iceberg Capital. Вони планують запускати інкубаційні програми, інвестувати в проєкти та компанії, а також допомагати з маркетингом, лістингом на біржах, технічною та юридичною підтримкою.

Голова Venom Ventures Пітер Кнез повідомив, що інвестиційний фонд намагатиметься залучити стартапи та технологічні компанії до використання масштабованого блокчейн-рішення Venom. Він також вважає, що платформа може використовуватися для багатьох варіантів використання, підкреслюючи потенціал мікроплатежів, що стимулюють Web3 та доступність фінансів.

Де зберігати криптовалюту?

Any.Cash підтримує зберігання фіатної валюти (долар США, євро, українська гривня, казахстанський тенге), криптовалюту (стейблкоїн USDT у мережі TRC20, ERC20 та монети в нативних мережах BTC, ETH, LTC, TRX). За його допомогою ви не тільки можете керувати своїми криптоактивами (купувати, зберігати, обмінювати), а й за кілька кліків надсилати кошти іншим людям, які тримають криптовалюту, що дуже зручно. Перекази між користувачами безкоштовні.

До того ж гаманець дозволяє виводити гривні на картку з комісією 0%, а також доступні банківські перекази в EUR з мінімальною комісією 0% + 5 EUR.

Детально про telegram-гаманець Any.Cash та як поповнити гаманець, обміняти та переказати кошти читайте за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...