Реклама

💰 Які бувають криптовалютні гаманці: огляд telegram-гаманця Any.Cash

Čytaty latynkoju
💰 Які бувають криптовалютні гаманці: огляд telegram-гаманця Any.Cash
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💰 Які бувають криптовалютні гаманці: огляд telegram-гаманця Any.Cash
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останнім часом криптовалюта перетворилася з незрозумілих віртуальних монет на альтернативний, а для деяких і основний, спосіб зберігання грошей, переказів за кордон та допомоги ЗСУ. Щоправда, багато українців продовжують оминати крипту, бо вважають її занадто складною. Чого тільки варта процедура її виведення, де потрібно розбиратися, що обрати — вивід на картку, гарячі-холодні гаманці, а може взагалі P2P. Однак, не варто лякатися складності крипти, головне — правильно обрати криптогаманець.

Які бувають криптогаманці?

Криптовалютні гаманці — це програми чи засоби, що зберігають публічні та приватні ключі, за допомогою яких можна керувати своїми активами у цифровій валюті та взаємодіяти з блокчейн-мережами.

«Гарячі» криптогаманці працюють тільки за умови підключення до інтернету, «холодні» не вимагають підключення мережі, а використовують фізичний пристрій для зберігання ключів офлайн. Кастодіальний гаманець зберігає всі конфіденційні дані та активи користувача у третьої сторони — біржі чи постачальника послуг кастодіальних гаманців. Некастодіальні гаманці надають власнику повний контроль над своїми активами і приватним ключем.

Хоча криптогаманців велика кількість, користувачі все ще часто стикаються з проблемою швидкого та зручного виведення коштів на картку чи рахунок. Крім цього, багато людей прагнуть, щоб у них завжди був під рукою доступ до криптоактивів зі смартфона чи десктопа.

Тож сьогодні ми хочемо вам розказати про інший спосіб, такий самий зручний як мобільні банкінги, але у світі крипти. Сподіваємося, ви усі любите прості та зрозумілі процеси за допомогою кількох кліків. Знайомтеся, це Any.Cash.

Загальний огляд

Any.Cash — це криптогаманець у Telegram, який дозволяє отримати швидкий доступ до гаманця та операцій обміну. За його допомогою ви не тільки можете керувати своїми криптоактивами (купувати, зберігати, обмінювати), а й за кілька кліків вивести крипту на карту, банківський рахунок чи навіть готівку.

Гаманець підтримує зберігання фіатної валюти (долар США, євро, українська гривня, казахстанський тенге), криптовалюти (стейблкоїн USDT у мережі TRC20, ERC20 та монети в нативних мережах BTC, ETH, LTC, TRX).

До цифрового гаманця ви маєте доступ через Telegram та Web-версію.

Історія

Any.Cash — це розробка українських айтівців, які працюють над проєктом з 2017 року. Спочатку сервіс розробляли для обміну криптовалют на фіат, але згодом завдяки розширенню функціональності він став повноцінним гаманцем з великою кількістю функцій. Зараз криптогаманцем користуються понад 1,4 млн користувачів.

Початок роботи

Отже, Any.Cash — це телеграм-бот, який завжди знаходиться у вашому смартфоні, тож для початку роботи варто зайти у Telegram та запустити @AnyCashBot.

Поки ви не підтвердили телефон та ПІБ, сервіс встановлює ліміти на виведення криптовалюти та фіату, а також забороняє поповнення та виведення на картку, виведення на IBAN, можливість відновлення доступу.

Для підтвердження ПІБ користувач має зробити фото документа (паспорт чи ID-картка, водійське посвідчення або посвідка на проживання) та сфотографувати себе з документом у руці. В нашому випадку сервісу знадобилося дві хвилини, щоб підтвердити нашу особистість, після чого нам стала доступна вся функціональність.

Увімкнення двофакторної автентифікації

Завжди існує ризик, що ви можете втратити доступ до телеграм-акаунта, тож команда пропонує встановити двофакторну автентифікацію. Після її увімкнення кожну операцію потрібно буде підтверджувати, що збільшує рівень безпеки.

Активувати функцію легко, натиснувши в налаштуваннях «Двофакторна автентифікація» і вибравши email або Google Authenticator. Наприклад, через підтвердження імейлу вам потрібно обрати «Додати email» та ввести підтвердження коду, який вам надішлють на скриньку.

Як поповнити гаманець?

Сервіс пропонує кілька способів поповнення: картка Visa/Mastercard, P2P, код поповнення українських криптобірж WhiteBit чи Kuna.

Щоб поповнити через картку, потрібно зробити такі дії:

  • Гаманець
  • Поповнити
  • UAH
  • Visa/Mastercard

Таким чином, ми поповнили гаманець на 99 грн, комісія склала 1 грн.

Поповнити USDT теж просто, оберіть:

  • Гаманець
  • Поповнити
  • USDT
  • TRC 20 (у цій мережі комісія не знімається)

Як переказати кошти іншому користувачу Any.Cash?

Особлива зручність — це надсилання криптовалюти іншим користувачам гаманця в Telegram з комісією в 0%.

Спробуємо відправити на наш гаманець 5 USDT з гаманця іншого користувача Any.Cash. Для цього нам потрібен тільки ID гаманця отримувача, його можна знайти у верхньому правому куті, коли натиснете на кнопку «Гаманець».

  • Гаманець
  • Надіслати користувачу Any.Cash
  • USDT
  • Вводимо суму переказу в USDT
  • Вводимо ID гаманця отримувача
  • Надсилаємо «Відправити»

Переказ не має комісії, а для вас сформується номер, статус заявки та деталі переказу.

Одразу після натиснення кнопки «Відправити» ми отримали гроші на другому акаунті.

Як вивести на банківську картку?

Зараз у нас на гаманці 99 грн та 9,2 USDT. Можна вивести ці кошти у гривню на банківську картку.

Для цього нам потрібно конвертувати 9,2 USDT у гривню.

  • Гаманець
  • Обмін
  • Продати
  • USDT
  • USDT/UAH
  • Вводимо суму USDT на продаж
  • Здійснити обмін

Як бачимо на скріні, тепер у нас на рахунку 470 грн.

Щоб вивести їх на картку, нам потрібно натиснути:

  • Гаманець
  • Надіслати
  • Вибрати валюту
  • Вибрати платіжну систему (Visa/MC)
  • Ввести потрібну суму
  • Ввести номер банківської картки
  • Натиснути «Відправити»
  • Підтвердити код 2FA

За дві хвилини гроші вже прийшли на наш банківський рахунок.

Також ви можете згенерувати адреси для приймання криптовалюти з автоконвертацією в необхідну вам валюту. Автоматична конвертація буде здійснена в момент зарахування коштів.

Історія транзакцій

Сервіс надає легкий доступ до повної історії транзакцій: ви можете відстежувати обміни, поповнення та виведення коштів.

Комісії

Вартість комісії залежить від платіжної системи, докладніше про комісії на виведення коштів можна подивитися за посиланням на сайті або у розділі «Інфо» у telegram-гаманці. На сайті також є спеціальний розділ «Розрахувати комісію».

Перекази між користувачами боту безкоштовні, як і операції з USDT у мережі TRC 20. До речі, вивід на картки UAH має комісію 0%, а нещодавно Any.Cash додав можливість банківського переказу в EUR з мінімальною комісією 0% + 5 EUR.

Конвертація внутрішніх балансів провадиться за курсами світових валютних та криптовалютних бірж. Актуальні котирування можна знайти в особистому кабінеті.

Сапорт

Ще однією перевагою Any.Cash є жива підтримка, яка допоможе користувачеві розібратися з будь-якою проблемою. Щоб звернутися за підтримкою, необхідно в «Інфо» натиснути «Допомога».

Безпека

Telegram вважається одним з найбезпечніших месенджерів з точки зору шифрування даних. Уся інформація, що передається через Telegram, шифрується криптографічною системою, яка заснована на протоколі MTProto та використовує сучасні алгоритми шифрування.

Безпека акаунта залишається в руках користувача, бо його втрата може призвести до втрати коштів. Щоб запобігти цьому, команда проєкту радить увімкнути двофакторну автентифікацію.

Якщо користувач втратить доступ до акаунта в Телеграм, він може заблокувати гаманець у підтримці Any.Cash Support. Для цього акаунт має бути верифікований.

Облікові дані користувачів, що пройшли KYC, зберігаються в естонської компанії, яка не передає їх іншим компаніям, організаціям або державним органам.

Any.Cash також співпрацює з блокчейн-компанією Chainalysis у напрямку anti-money laundering (AML), що дозволяє вберегти користувачів від взаємодії з так званими «брудними гаманцями», які можуть нашкодити іншим гаманцям.

Запрошуй друзів та заробляй більше

Криптогаманець пропонує дворівневу партнерську програму. Ви отримуватимете прибуток з операцій користувачів, залучених власне вами (реферали 1-го рівня), а також з операцій користувачів, залучених вашими рефералами (реферали 2-го рівня).

Ваша винагорода залежить від загального балансу на акаунті або від суми поповнень ваших рефералів: 60% від прибутку* за операції здійснені рефералами, 40% від прибутку за операції здійснені субрефералами

*Прибуток — це відсоток доходу сервісу, який рахується як комісія сервісу за операцію мінус собівартість операції (комісії сторонніх сервісів).

Детальніше про партнерські програми можна прочитати на сайті або в розділі «Партнерська програма» в telegram-гаманці.

Отже, Any.Cash — це зручний та легкий у використанні гаманець, яким буде зручно користуватися, як початківцю, так і досвідченому криптану. Усього за кілька кліків ви можете приймати платежі в основних криптовалютах, обмінювати кошти, виводити їх на картку, відправляти іншим користувачам та навіть поповнювати мобільний. Важливо, що усі комісії в гаманці абсолютно прозорі, тож ви можете не хвилюватися, що з вас знімуть додаткові гроші. Якщо ж у вас виникнуть запитання чи проблеми, ви завжди можете звернутися до техпідтримки, у якій працюють живі люди, а не боти.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...