Реклама

⛄ Зберіть свого сніговика і розділіть $10,000: різдвяна пропозиція та бонуси для нових користувачів від Binance P2P

Čytaty latynkoju
⛄ Зберіть свого сніговика і розділіть $10,000: різдвяна пропозиція та бонуси для нових користувачів від Binance P2P
  1. Головна
  2. Крипто
  3. ⛄ Зберіть свого сніговика і розділіть $10,000: різдвяна пропозиція та бонуси для нових користувачів від Binance P2P
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нова різдвяна акція від Binance передбачає винагороди для нових та наявних користувачів Binance P2P. Здійснення угод на платформі протягом періоду проведення акції дасть можливість розділити загалом $10,000 + $2000 в токенах BUSD.

В основі акції — гра зі збору сніговика. Певні угоди на Binance P2P винагороджуватимуться картками-значками, кожна з яких відповідатиме одній із частин сніговика, яких всього буде п’ять. Це його капелюх, шарф, ніс у вигляді моркви, рученята з палиць та сніг, що падає.

Серед підтримуваних угод — купівля мінімум 50 BUSD, або ж 100 USDT, або ж 0,01 BTC за одну транзакцію на Binance P2P у будь-якій фіатній валюті. Виконання одного з цих завдань принесе одну картку-значок з частиною сніговика.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Збирати свого сніговика можна на сторінці акції після виконання завдання. П’ять зібраних унікальних частин дозволять створити картку «Сніговик», котра дасть можливість претендувати на винагороду.

Зібраний сніговик разом з мінімальним об’ємом торгівлі у $250 в еквіваленті на Binance P2P у будь-якій фіатній валюті протягом періоду проведення акції означатиме отримання частки від фонду винагород, що складає $10,000 в токенах BUSD.

Учасники акції розділять $7000 в токенах BUSD залежно від кількості карток-значків, зібраних кожним кваліфікованим користувачем, як частки від загальної кількості карток-значків, зібраної всіма кваліфікованими користувачами. Враховуватиметься і загальна кількість зібраних повних зібраних фігур: десять користувачів з найбільшою кількістю сніговиків отримають частку від $3000 в токенах BUSD.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Окремо Binance винагороджуватиме і нових користувачів платформи, які не торгували на P2P до початку акції. Потрібно лише підтвердити участь в акції в анкеті за посиланням Binance та здійснити свою першу угоду на $25 в еквіваленті будь-якої криптовалюти за одну транзакцію на Binance P2P протягом періоду проведення акції.

Усі відповідні користувачі зможуть розділити фонд винагород у розмірі $2000 в токенах BUSD. 200 найактивніших користувачів, яких визначатимуть за їхнім загальним об’ємом купівель на Binance P2P протягом періоду проведення акції, зможуть отримати $10 у токенах BUSD.

Акція триває з 16 до 22 грудня цього року.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...