Реклама

📊 Платформа Binance Futures отримала інтеграцію з TradingView

Čytaty latynkoju
📊 Платформа Binance Futures отримала інтеграцію з TradingView
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📊 Платформа Binance Futures отримала інтеграцію з TradingView
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

TradingView, соціальна платформа для трейдерів, що дозволяє керувати своїми угодами й вдосконалювати торгівлю за допомогою аналітичних інструментів та стратегій спільноти, отримала підтримку Binance Futures.

Приклад графіку на платформі TradingView

Завдяки цьому, користувачі Binance можуть скористатися можливостями прямої торгівлі, які пропонує Tradingview. Зокрема це торгівля безстроковими USDⓈ-Margin ф’ючерсними контрактами та контрактами на поставку безпосередньо в браузері чи в застосунках платформи — для цього потрібно лише приєднати зареєстрований і верифікований акаунт Binance до TradingView.

Інтеграція надасть користувачам криптобіржі доступ до більшої кількості торгових опцій, а також відкриє прямий доступ до одного з найбільш довершених наборів інструментів у сфері трейдингу, стверджують представники Binance.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Щоб приєднати акаунт Binance до TradingView, зареєструйтеся або увійдіть до свого облікового запису на TradingView і оберіть Binance як брокера. Опція вибору стане доступною на сторінці торгового інтерфейсу TradingView: якщо серед опцій не видно Binance, натисніть «Показати усіх брокерів» і оберіть криптобіржу.

Після підтвердження вибору, сторінка переспрямує на вікно з входом на Binance. У ньому, окрім правильних даних акаунту, потрібно підтвердити доступ TradingView до свого акаунту. Прив’язка синхронізує дані та переспрямує на сторінку торгівлі.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Інтерфейс TradingView допоможе візуалізувати будь-які символи USDⓈ-M, перераховані на Binance Futures, і відкриє торгівлю ними. Панель замовлень платформи дає можливість обрати тип ордера, серед яких Sell/Buy, Market/Limit/Stop/Stop-Limit, а також налаштувати ціну, час та інші параметри торгівлі.

Платформа підтримує і функції на кшталт миттєвого розміщення замовлень, які можна налаштовувати під себе. Керувати відкритими позиціями на своєму рахунку Binance можна з вкладки Binance, що знаходиться під торговим інтерфейсом.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...