Реклама

📺 Binance стала офіційним спонсором Setanta Sports

Čytaty latynkoju
📺 Binance стала офіційним спонсором Setanta Sports
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📺 Binance стала офіційним спонсором Setanta Sports
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Binance уклала угоду з телевізійною компанією, що володіє ліцензіями на показ популярних спортивних змагань, серед яких футбольні чемпіонати України, Англії, Бельгії та Нідерландів, баскетбольна та хокейна ліги NBA та NHL, а також тенісні турніри, автоперегони та змішані єдиноборства UFC.

Binance стала ексклюзивною криптовалютною та блокчейн-платформою для Setanta Sports. Разом компанії планують проводити різноманітні кампанії, пов’язані з криптовалютою, що передбачають, зокрема, запровадження програм «Навчайся та заробляй» і «Збирай та вигравай». Binance обіцяє нові можливості, серед яких криптобонуси «які не купити за гроші».

Binance та Setanta Sports нададуть безплатний доступ до ряду подій, які проводитимуть партнери Binance Fan Token — команда Формули-1 Alpine та футбольні клуби «Лаціо», «Порту» і «Сантос».

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

В Україні Setanta Sports транслює матчі англійської прем’єр-ліги та усіх внутрішніх кубкових змагань, англійський Чемпіоншип, німецьку Бундеслігу, Суперкубок країни та Бундеслігу 2, а також Бельгійську лігу та Шотландський Прем’єршип.

Окрім футбольних ліг, бродкастер ексклюзивно транслює бої UFC, поєдинки НХЛ, матчі НБА та Євроліги, турніри WTA, ATP та Вімблдону, а також перегони Формули-1, Формули-Е та NASCAR.

Генеральний менеджер Binance в Україні Кирило Хомяков заявив, що компанія пишається співпрацею.

Спорт — це найширший спектр емоцій, і криптовалюта — це також емоційна подорож. Футбольні матчі об’єднують всю країну та допомагають людям відпочити та знайти для себе мотивацію.

Тому ми пишаємося тим, що стали офіційним спонсором Setanta Sports. Разом ми докладемо зусиль для подальшого впровадження криптовалюти, щоб більше людей могли зрозуміти природу криптовалюти та те, яку користь від неї можуть отримати любителі спорту.

Кирило Хомяков, генеральний менеджер Binance в Україні

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...