Реклама

🐳 «Просто крапля в морі: CZ прокоментував 75% скорочення біткоїн-резервів Tesla

Čytaty latynkoju
🐳 «Просто крапля в морі: CZ прокоментував 75% скорочення біткоїн-резервів Tesla
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🐳 «Просто крапля в морі: CZ прокоментував 75% скорочення біткоїн-резервів Tesla
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гендиректор Binance висловився з приводу нещодавнього продажу компанією Tesla своїх резервів BTC на суму $936 млн, заявивши, що такий продаж не здатен сколихнути ринок.

Щодня на ринку торгується до $100 млрд #btc. Чийсь продаж на $1 млрд це крапля у морі.

Чангпенг Чжао, гендиректор Binance

Так Чангпенг Чжао відповів на твіттер-тред користувача rockybaba4u, який заявив про занадто бурхливу реакцію деяких учасників ринку після новин про продаж. «Неначе криптомаркет залежить лише від Ілона Маска», — написав він, додавши, що «криптосвіт не може керуватись кількома людьми».

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Користувач також нагадав про право глави Tesla вільно купувати й продавати свої криптоактиви, як це роблять усі інші люди.

Я не знаю, чому так багато шуму через те, що Ілон Маск продає свої #BTC. Реакція деяких людей виглядає так, начебто крипторинок повністю залежить тільки від Ілона Маска. Чи це так, Ілон Маск?

21 липня Tesla відзвітувала про продаж BTC на суму $936 млн, що склало близько 75% від усього резерву компанії. Ілон Маск назвав причиною продажу побоювання з приводу «загальної ліквідності» своєї компанії, а також невизначеність щодо локдаунів через COVID-19 у Китаї, які створили виробничі проблеми для Tesla.

Глава Tesla запевнив, що «це не слід сприймати як якийсь вердикт щодо біткоїна», а сама компанія відкрита для майбутніх інвестицій в біткоїн.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...