Реклама

📊 CZ: Binance не планує додавати можливість торгівлі акціями

Čytaty latynkoju
📊 CZ: Binance не планує додавати можливість торгівлі акціями
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📊 CZ: Binance не планує додавати можливість торгівлі акціями
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Генеральний директор Binance Чангпенг Чжао в інтерв’ю Decrypt заявив, що криптобіржа Binance не має наміру пропонувати послуги з торгівлі акціями на своїй платформі. CZ наголосив, що обмін акціями не відповідає філософії його компанії.

Читайте також: 🌝 Гендиректор Binance CZ про порятунок Voyager: «Я б ніколи не пішов на таку угоду»

Чутки про появу біржової торгівлі з’явились на фоні ринкового спаду, під час якого криптокомпанії зосередили увагу на залученні користувачів за допомогою нових функцій.

У травні компанія FTX запропонувала користувачам торгувати акціями на рахунках, що поповнюються за допомогою стейблкоїнів. Біржова торгівля стала прибутковим ринком і для багатьох інвестиційних платформ, таких як Robinhood і Webull. Проте Binance краще зосередитись на розробці та просуванню Web3-продуктів, вважає CZ.

Ми виключно Web3-компанія. Ми не рухаємося назад, ми йдемо вперед.

Чангпенг Чжао, Генеральний директор Binance

За його словами, Binance розглядає придбання декількох компаній під час поточного ведмежого ринку, однак жодна з них ніяк не пов’язана з торгівлею акціями. CZ також припустив, що потенційні угоди будуть «простішими».

Це не означає, що складні угоди — це погано. Як на мене, краще завжди все робити дуже просто, дуже прямолінійно, зводити все до базових основних принципів і йти від них.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Чангпенг Чжао, Генеральний директор Binance

Ймовірно, що під «складними» угодами CZ має на увазі нещодавню угоду Alameda Research з Voyager Digital. У червні Alameda надала криптоброкеру Voyager Digital кредит на суму $500 мільйонів, і вже у липні в заяві про банкрутство Voyager за розділом 11 йшлося про те, що Alameda сама заборгувала Voyager $377 млн. Тоді глава Binance заявив, що «ніколи б не пішов на таку угоду».

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...