Реклама

👀 Binance пояснила, що викликало проблеми з виведенням біткоїна

Čytaty latynkoju
👀 Binance пояснила, що викликало проблеми з виведенням біткоїна
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 👀 Binance пояснила, що викликало проблеми з виведенням біткоїна
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Криптовалютна біржа Binance пояснила причину тимчасових проблем із виведенням біткоїна, які сталися в понеділок, 14 червня. Криптобіржа заявивила, що збої виникли в результаті ремонту, який команда проводила для усунення невеликих апаратних збоїв.

Binance написала, що «усувала кілька дрібних апаратних збоїв на вузлах консолідації гаманців, що призвело до того, що очікувані транзакції транслювалися в мережу після того, як вузли були відремонтовані».

Компанія заявила, що «ці очікувані консолідації транзакції мали низьку плату за газ, що призвело до того, що пізніші транзакції виведення коштів — які вказували на консолідацію UTXO, — застрягли і не змогли бути успішно оброблені».

Проблему вже виправили, і запобігатиме повторенню подібних збоїв у майбутньому.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Генеральний директор Binance Чангпенг Чжао спочатку заявив, що проблема має бути усунена впродовж 30 хвилин, але на її вирішення фактично пішли три години. Компанія підкреслила, що користувачі, як і раніше, можуть виводити біткоїн, а депозити не постраждали.

Пояснення Binance може заспокоїти занепокоєння користувачів після того, як популярна кредитна криптоплатформа Celsius призупинила зняття коштів «через ситуацію на крипторинку».

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...